Dag 05 – Vad är kärlek?


ja vad är kärlek är nu frågan ?!
för mig kan kärlek betyda många olika saker.. men om jag hör ordet kärlek tänker jag på när man är kär och älskar någon så mycket så den aldrig försvinner ur ens tankar och när den personen man verkligen är KÄR i känner samma sak för den andra personen och man verkligen trivs tillsammans!
men kärlek kan oxå betyda kärlek till dom vännerna man har eller familjen. kärlek kan vara helt underbart ibland och ibland åt helvete..

Dag 04 – Det här åt jag i dag

ligger lite efter från gårdagen men tar ist vad jag åt idag för igår minns jag inte riktigt vad det var jag åt ;)


detta åt jag till frukost. alltså youghurt och tunnbröd :)
till lunch fick vi någon smaklas laxrörasak på skolan, sen till middag har jag ätit spagehetti och köttfärsås.. hahaha kult inlägg :o

dagens outfit



plus en svart halsduk :)

pluggtime IGEN!

jahaja då var det ännu en dag av veckan som var avklarad! igår hann jag tyvär inte blogga någonting för jag kom inte hem förns sent på kvällen någon gång.. stog iallafall i cafét på skolan igår med sofia, hur CHILL som helst ;) hade utvecklingssamtal kl två och det fick jättebra tycker jag. efter det åkte jag och mamma in till stan direkt och mötte upp frida och gick och åt på gamla sub, OMG vad jäkla GÖTT det var :o det godaste jag ätit på länge iafl :D mamma och frida åkte på utvecklingssamtal sen medans jag tog en sväng på stan och införskaffade mig lite saker :) tog buss till lit sen och tittade på mina träningar, eftersom jag fortf är sjuk kan jag inte vara med...
nu måste jag fortsätta plugga... :(

: 22 # 09 :

nu ska jag gå ner och duscha sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig! är så himla trött och har ont i magen och huvudet :( imorgon har jag utveklingssamtal klockan 2 sen åker jag in t stan direkt efter det för jag måste köpa en almenacka, sen åker jag tillbaka till lit igen för att titta på min träning som jag inte kan vara med på pga av att jag fortfarande är sjuuk..
goodnight ♥

: 22 # 0 :

nu ska jag gå ner och duscha sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig! är så himla trött och har ont i magen och huvudet :( imorgon har jag utveklingssamtal klockan 2 sen åker jag in t stan direkt efter det för jag måste köpa en almenacka, sen åker jag tillbaka till lit igen för att titta på min träning som jag inte kan vara med på pga av att jag fortfarande är sjuuk..
goodnight ♥

Dag 03 – Mina föräldrar


eftersom min mamma hatar att vara med på bild så får det bli denna bild som hon själv tkr att hon ser ut som värsta fjortisen på ;)
ja min mamma är 38 år och jobbar på dagiset i lit. hon älskar att rida och vara ute och hålla på med sina hästar och allt sånt, hon gillar oxå att plantera blommor och vara i sitt älskade växthus och umgås med familjen! hon ställer ALLTID upp för mig. världens bästa mamma är hon!

ja min pappa då. han är 48 år och är världens roligaste pappa och töntigaste oxå för den delen.. ;) jag skrattar JÄMT åt alla hans dåliga skämt. ;p han jobbar med att köra skogsmaskin och gillar att jaga älg, fiska, äta pizza äta på donken och att vara med familjen. han står för det rooliga i våran familj iafl ;)
världens bästa pappa är han oxå!
jag älskar båda min föräldrar oerhört mkt även fast jag kanske inte visar det varje dag... ♥

glömde helt bort att det för första advent idag.

hoppas att ni har kommit ihåg att tänt det första ljuset iallafall då :)
ha en bra första advent allihopa för det ska jag oxå försöka att ha!

seg söndag.

ännu en seg dag som dom flesta söndagar... idag har jag varit i kyrkås kyrka på konfermations inskrivning gudstjänst och ett dop samtidigt, att sitta i kyrkor och lyssna på massa folk som pratar är inget för mig iafl. men jag ser ändå framemot att jag ska konfermera mig i sommar! :D efter det åkte jag mamma och frida på kruskalas och åt FETT, det fanns väldigt många olika kakor som man fick äta bäst man ville ;) sånt gillar jag.. hihi
nu ska jag ta och städa mitt rum för det är rentut sagt  äckligt :o

hörs senare ☺
puss ♥

utmattad..

jag fick en sak nyss när min mammie kom hem från norge som jag  VERKLIGEN ville ha, vart helt förälskad i det när jag var där med basketen ;) visar er vad det är imrgn för nu ska jag lägga mig i sängen och titta på andra avenyn! imorgon ska jag på konfermations inskrivning först sen på kruskalas sen basketträning..
pusss godnatt ☺♥

basket hela dagen.

första matchen vann vi mot sundsvall med 120 - 8! så himla grymt tjejer ;) efter det åkte jag pappa och frida och åt lite mat hos farmor. efter det åkte vi tillbaks tll sporthallen för jag och frida hade match med damlaget mot sundsvall igen. fast den matchen hoppade jag över eftersom jag är så förkyld... :/
nu ska jag gå ner och titta på tv.

i love basketball ♥

Dag 02 – Min första kärlek

jadu, jag minns verkligen inte vem min första kärlek var.. men någon på dagis eller 1-5an, men om jag ska vara helt ärligt så är det bara 2 st jag har varit riktigt kär i hela mitt liv! och just nu har jag den pojken jag är rikgtigt kär i och älskar oerhört mycket :')

♥♥

: 22 # 56 :


imorgon ska jag upp kvart över tio ungefär och spela basket :) är rätt så pepp eftersom jag är så depp nu pga av att jag är sjuk.. men jag tänker fan inte missa en match pga av det ! ska bara gå ner och packa lite tills imorgon fika lite sen ska jag faktiskt sova så jag är riktigt pigg och utvilad.
godnatt ☺

jag älskar verkligen musik ♥

daniel adams-ray ♥
lars winnerbäck ♥
melissa horn ♥
håkan hellström ♥
september ♥
rihanna ♥
och så många fleer, dom här var dom jag kom på för stunden orkar inte tänka för nu ska jag fortsätta dunka! ;)


sitter just nu och äter avacados !

så jävla GÖTTTTTTT!

♥♥♥♥♥♥♥

buhuhu ..

shit ! :o
ligger och stor bölar för mig själv.. gud så sogrsligt ett pogram kan vara :(

f5

f5f5f5f5!
:D

grattis ida!


hoppas du får en bra dag :') ♥

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig

jag vill färga mitt hår brunt.
jag är väldigt blyg att träffa nytt folk som man bara pratat med på telefon och så..
jag är född år 1997.
jag älskar att spela fotboll och basket!
jag HATAR verkligen att förlora.


okej nu kör vi om detta igen ;)

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

match igår.

efter skolan igår så åkte jag in till stan och var en stund med min max! klockan fem ungefär bar det iafl av till bräcke för att spela match.. ja vad ska man säga ? allt gick ju som tänkt ;) vann matchen med 80-28, grymt b-rudar!
jag ligger just nu i min säng och håller på att frysa ihjäl :( har blivit sjuk tyvär! åhhh vrf just jag ? jag har ju två matcher imorgon som jag TÄNKER vara med på ändå..
nu ska jag trösta mig lite med att sätta på andra avenyn! sitter ändå och dunkar mikronfonkåt i minar hörlurar nu :D detta gör mig på så sjukt bra humööör ;)  sitter också och lyssnar på rihannas nya album. sjukt bra hon är måste jag ju bara säga, och så himla snygg oxå!!

Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)

trött...

nu ska jag gå och lägga mig för jag är verkligen hur trött som heeelst! irriterad oxå, godnatt!

sitter hemma hos min vän therese!

har g-rymt kul iafl :D nu ska jag gå och ta kort! åker på träning kl sex till halv tio, pusssss <3

nu åker jag till skolan...

blir nog kanske något inlägg när jag kommer hem till therese oxå :) går inte att lägga in bilder nu heller för blogg.se verkar vara damp :o puss ♥

godnatt folket ☺

nu ska jag packa träningskläder tills imorgon :) följer med therese hem efter skolan sen åker vi på träning så det blir inte mycket bloggning bara något inlägg hoppas jag på att jag hinner! ♥

lars winnerbäck ♥

omg! vilken låt säger jag bara :')



juste, glömde att berätta en sak :)

fick oxå en lite "goodiebag" med mig hem i helgen från basketen. vart utsedd till matchens lirare en match och då fick jag detta  :)

och den innehöll detta

sjukt kul tkr jag :D
puss ♥

fan oxå... :@

åh jag håller på att bli sjuk känner jag! eller jag har redan fått hosta och täppt i näsan hoppas bara inte på att det blir värre nu så jag får ont i halsen eller något sånt för än så länge klarar jag iafl av att träna och det är bara sånt som gäller just nu ;) idag på skolan fick vi se någon teater om man kan kalla det som handalde om mobbning , fast det var bara en person men det var verkligen behövligt att se för jag tror många fick en tanke hur det kan vara och jag tycker sånt där är jätte tråkigt och borde vekrligen inte finnas men tyvär så gör det ju de :/
nu ska jag fortsätta plugga klart.. har tyvär jätte mkt att göra !

puss ♥

#19:13#

detta köpte jag i helgen när jag var i stockholm :

ring - gina tricot

tröjan jag hade på mig igår - gina tricot

tub bh - bikbok

dagens outfit


shit vad bilden vart suddig men aja! :)

helgens godaste!

b-en&j-erry's  ♥♥♥

gårdagens outfit


=)

hemma från sthlm

jag har haft en jätterolig helg även fast basketen gick sämst och vi förlorade alla matcher ! HAHA ;) jag har shoppat lite grann och ätit världens godaste hotellfrukost och haft allmänt j*vla kult :D nu måste jag packa ur mina väskor sen ska jag äta sen tar jag bussen på träningen som håller på till halv tio ikväll :) bilder på det jag har köpt i helgen kan ni få se imorgon eller när det blir , sen kan jag berätta mera då!

puss ♥

dagens outfit

snabbis innan jag drar på skolan :)


hahaha snyggbild... nu ska bara andr avenyn skickas klart från min dator till fridas eftersom jag ska ha med mig hennes dator i helgen :D såg ju att det fanns internet på hotellet ;)
pusssss ♥

pluggar spanska

gud vad jobbigt det är :( sitter och översätter en text som är skit tjorvig.. google översätt suger dessutom!
snart ska jag sova.
godnatt pepp inför helgen :D ♥

nu ska jag gå ner och packa :)

imorgon åker jag till älskade stockholm och spelar basket ! :D plus att vi ska bo på hotell, fett lyx. ska bara säga hejdå till max i telefon nu sen blir det packning hela kvällen.. och jag hatar det.. :(
pusssss ♥

dagens outfit.


jag älskar dig anonym!

♥♥♥
men det blir lite roligare om jag fick veta vem du är det är inte farligt att skriva sitt namn :) men du är iafl BÄÄST, nu är min msn KUNG helt plötsligt för den är mer liknande gamla msn. förutom dom där jävla gubbarna som verkligen har flippat ur totalt...
ja ni ser ju vad konstiga gubbar det är.. det visas med helt fel betydelse, tex om man gör en jätteglad gubbe så ser allt så fjantigt ut och överdrivet.. min åsikt!

gårdagens outfit


helvete!!!!!!!

jag har gjort världens största äckel misstag :'( ladda ner windows messenger "essential" 2011.. åhh detta suger och allt på min dator har typ förändrats... msn är hur jävla cp jobbig som helst och man kan typ inte ändra namn heller så nu måste jag heta: Elin Joelsson.    helvete säger jag bara...

ser inte bra alls på bilden men ja som ni ser är allt helt flippat..

busiigt

jag håller på att sticka en halsduk på slöjden och jag är verkligen hur GRYM som helst på det!!!
nu vet ni vet. skolan idag var helt okej som dom flesta dagarna, fick vara med på ngt författarbesök och det var faktiskt roligt :) nu ropar friiida att det var mat så bäst att gå ner och äta.. hungrig som vanligt samtidigt som jag har ont i magen som jag jäääämt har nu för tiiden :( do kommer efter maten! ♥

julkänslan är här :')

åhh guud så himla mkt jag längtar till jul nu när det har kommit så mycket snö och det är kallare ute! allt blir på ngt sätt ändå så himla mkt mysigare på vintern tkr jag :) längtar efter att få höra julstämmningen, musiken äta den goda maten se allt julpynt öpnna paket ! shit vad jag längtar :D
jag har redan lite önskningar på min önskelista oxå :) den får ni se lite närmare jul.

dagens outfit


cpbild.
HAHA     mitt ansikte svider :(

pinigs sak.

grym dag kan jag iafl säga! har varit i ås hela dagen och kollat på massor av folk som har spelat pinigs :) det var faktiskt riktigt kult, skulle egentligen vara med men tydligen så var jag inte anmäld fast jag hade anmält mig ändå... åkte in till stan vid två när allt var slut och träffade bästa filippa ♥
kom hem sen vid halv sex tiden! har tjänat lite pengar ikväll oxå :) nu ska jag ta lite outfit´s bilder sen försöka få till msn på min dator som inte funkar :( buhuhu !!!

shiiit vad jag gillar bilder :o ♥♥♥

nu ska jag äta sen träning :) vene hur man skriver där nere...


tidsinställt

just nu börjar min lektion!!
ska sova sen när jag kommer hem sen åker jag på träning i tre timmar. känner mig ganska sådär pepp :D

opepp

skola imorgon.. måste sova nu! jag förstår inte vad jag gör men allt blir bara fel :(
emotime ibland då, det behöver nog ALLA!

KISSIE!!!

bläääk

jobbig träning... :p och jag var alldeles för trött för sån träning oxå, men överlevde iafl!
ska gå och titta beck nu eller så blire andris får se, ska först packa klart idrottskläderna till imorgon.
puss ♥

farsdag.

idag har jag fikat massor av fika :D nu ska jag städa mitt rum lite grann, sen åker jag på träning kl sex :) äntligen funkar vårt internet! segt men jaja... bloggar när jag kommer hem igen.

stress

förlåt för dålig uppdatering åter igen men jag har inte så mycket tid som sagt... i torsdags åkte jag in till stan efter skolan och var med max och filippa ♥ åkte sen tillbaka till lit och gick på ungdomskvällen en sväng sedan träning :) idag har jag varit på skolan och då hade vi innebandytunering och det var verkligen hur kuuul som helst även om det inte gick så bra för mitt lag men men :) hem en snabbis efter skolan sen kl fem åkte jag till bräcke och spelade basketmatch! hahaha vann med 24-132 ;) det var det sämsta jag någonsin gjort på en fredagkväll iafl -.- det vart iafl donken efter ;) nu ska jag duscha och fika lite sen ska jag sova.
imorgon har jag två matcher !

dagens outfit



mat sen träning

nu ska jag äta mat byta om, sen åker jag buss till träningen :) internet funkar bara på mamma och pappas dator oxå så kan blogga någon gång ibland! plus att jag har träningsverk i ena mitt ben så jag går som ett säär :p

loool någon jättegammal bild som jag hitta på datan :o

fuck mitt internet

alltså jag kan inte blogga nu för internet är helt cp så allt går så jävla seegt -.- jag hade det iafl bäst i vemdalen med sara♥ i måndags hade jag träning tre timmar i rad så jävla jobbigt så idag har jag fan träningsverk i hela kroppen plus att vi hade fys på idrotten... jaja efter skolan igår gick jag och solade vilket var huuur skönt som helst :)

pusss

snykkbild


världensfinaste! ♥
sitter just nu hemma hos sara :) hon står i duschen och jag busar lite med hennes msn, mobil och facebook ! ;) hihi vi ska väl åka in till stan ngn gång under dagen iafl , kl fyra går bussen vidare till vemdalen där jag spenderar min helg :D det kommer bli bäääst. nu ska jag fortsätta buuusa ;)

jag hade en av dom bästa dagarna jag någonsin varit med om igår!

shit jag har haft så j*vla kul så det går inte att beskriva :o laserhallen var grymt säger jag bara och det rekommenderas verkligen :D bowling var oxå jättekul och kinamat var skiitgott! hur längesen som helst jag åt det oxå..
igår när jag kom hem så var mitt internet jättesegt och jag hade växtvärk i min fot så jag orkade inte fixa till det sen var jag trött och hela alltet ;)
rand0mbild!

dagens äventyr!

L0VERS ♥
idag ska jag åka in till stan med ungdomsgruppen typ ? :p haha men det är dom som har varit på ungdomskvällarna som får hitta på lite roliga saker och då imorgon ska vi åka in till stan och först gå på laserhallen sen bowla och sist men inte minst äta på kina! :D jag ser verkligen fram emot det och tkr det ska bli huuur kul som helst , hoppas dagen blir lyckad då. efter vi har ätit på kina ska vi tbx till lit igen och övernatta på ngt ställe men det kan inte jag eftersom jag åker till vemdalen på fredag :)
mer om det senare..!

min dag ska iallafall bli bääääst ☺

dagens äventyr!

L0VERS ♥
idag ska jag åka in till stan med ungdomsgruppen typ ? :p haha men det är dom som har varit på ungdomskvällarna som får hitta på lite roliga saker och då imorgon ska vi åka in till stan och först gå på laserhallen sen bowla och sist men inte minst äta på kina! :D jag ser verkligen fram emot det och tkr det ska bli huuur kul som helst , hoppas dagen blir lyckad då. efter vi har ätit på kina ska vi tbx till lit igen och övernatta på ngt ställe men det kan inte jag eftersom jag åker till vemdalen på fredag :)
mer om det senare..!

min dag ska iallafall bli bääääst ☺

hemma :(

jag har haft så underbart roliga dagar hos max! ♥ vi har gjort lite allt möjligt och även varit med kajsa och wille :) jag mår verkligen inte bra just nu det är ngt fel på min mage så det är bäst om jag går och lägger mig då mår jag som bäst... imorgon ska jag ut på äventyr med lite rolig folk :D bloggar imorgon när jag kommer hem från det.
pusssnatti ☺

jag hatar telefoner!

åhhh telefonen jäveln ringde antingen tjugo i sju imorse eller tjugo i åtta, vet inte hur mkt klockan var för den jag tittade på var inte omställd.. så jag har varit vaken sen dess och det är alldeles för tidigt att vakna, :(  ska gå ner snart och göra en hemlighet hihi :) känns även som om jag kommer vara på dåligt humör idag. jaja ska shoppa lite när jag kommer in till stan trorjag så kanske jag blir på lite bättre humör!
usch vill inte visa mig idag

niceee

imorgon måste jag kliva upp lite tidigare tyvär.. ska in till stan en snabbis sedan åker jag vidare till max :) sover där imorgon så det blir nog inte så mkt uppdatering då ! på onsdag har jag basketmatch på kvällen oxå.. men bloggar iallafall när jag kommer hem då. nu ska jag titta på andris sen sova ♥

pussssnatti ☺

oskar linnros ♥

ska ut och gå en sväng med mamma nu och göra henne lite sällskap :)  bloggar när jag kommer hem igen!
håll ut lovers ;)

inget att göra....

1. vad heter du? elin joelsson
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?  ingen aning
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? det vet jag inte heller
4. vilket stjärntecken är du? fisk
5. vilken årgång är du? 97
6. vart bor du? husås ;) 
7. bott utomlands? nej
8. flyttat antal gånger? never
9. vart skulle du vilja bo? lit, nälden eller hede .. :p 
10. vilken skolklass? åttan
11. vad vill du bli när du blir äldre? ingen aning än , men kanske barnmorska.

UTSEENDE
hur lång är du? 170
hårfärg och frisyr?  blond ganska långt hår.. 
ögonfärg? blåaa
mest nöjd med? ögonen
minst nöjd med? vene :o
skostorlek?  37-38
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? öronen

FAVORITER
filmer? många
årstider? sommar
mat/dryck? COLA! mat vet jag inte riktigt..  
djur? jag vet faktiskt inte
färg? olika 
parfym? escada marine groove
tv-program? andris 
ämne i skolan? idrott
sysselsättning? träna, vara med max och shoppa!

1. vad använder du just nu för jacka? ljus blå dunjacka
2. vad använder du just nu för skor? vita converse eller uggs
3. favoritfärg på kläder? lite olika
4. favoritmaterial på kläder? hahah vet inte.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? massa modekläder 
6. favoritaffärer? monki, h&m gina och många fler
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika hela tiden 
8. favoritmärke? inget speciellt
9. vad har du för byxstorlek? äh? jag vet inte..
10. vad har du för tröjstorlek? olika :o

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? litet
2. vilken färg på tapeterna?  vit blommiga
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vitt
4. favoritmöbel i rummet och varför? säääängen
5. vad vill du ändra där inne? lite större rum bara, annars är det bra.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej
b) video/dvd? nej
c) dator? ja
d) stereo? nej
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? typ gården och hus.
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, sitter vid datorn sminkar mig osv..
9. vem förutom du brukar sova i din säng? min syster ibland :')
10. favoritpryl i rummet? spegeln, sängen och datorn

BLANDAT
1. vad heter din morfar? john-erik
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? nycklar läppsalva och pengar
b) skolväska just nu? massa kläder, godis tuggummi, mösser, hörlurar, smink.. alltmöjligt
c) handväska eller liknande just nu? har inte koll på det
3. vad är du beroende av? max, familjen mat och vänner :)
4. vilket land kommer du i från? sverige
5. vilken sorts läppsyl använder du? någon rosa sak från apoteket 
6. vad tror du på? alldeles för MYCKET!
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen
8. vad köpte du senast? kläder
9. har du nåt husdjur? katter
10. vad bor du i? hus

GREJER
plånbok: svart med nitar
tandborste: orange och vit
smycken: mycket
solglasögon: hih alldeles för många ;)
underkläder: vanliga
nagellack: många


17.17

nu ska jag städa lite här hemma sen ska jag gå och sola solarium! så himla blek nu när det är vinter. guuud ska skönt det ska bli :)


...


HAHA

skrattirriterande !
jag håller på att titta på andra avenyn, snart ska jag gå ner och bakakaka med syster :)