Onsdag

Veckorna går så himla fort, men jag klagar inte :) redan Onsdag och jag har tagit mig igenom ännu en skoldag. Skulle egentligen slutat kvart över fyra idag, men eftersom vi inte hade någon naturkunskap kunde vi sluta kvart i tre :D förgyllde min dag!
Ikväll ska jag iallafall äntligen få träna, har ju varit förkyld och missat några träningar så detta ser jag fram emot :)
Snart ska jag börja med middagen till mig och Frida sen tar jag bussen till Lit. 
Puss ♥
 

Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls!

Måndag var det igen va.. Men som tur är har jag dom bästa Måndagarna man någonsin kan ha i skolan. Sovmorgon till fem i tio och slutar tjugo över tolv! Annars rullar livet på som det ska :) tog och skaffade mig ask.fm igår också pga lite tidsfördriv ibland ;) länk finns på facebook och instagram!
Ikväll ska jag bara plugga och be till gud att spanska provet imorgon inte är allt för svårt :(
Puss ♥
 
 
 
 
 
 

I like it

 
Tog och uppdaterade min kära iPhone idag till ios 7. Jag gillar det faktiskt, det känns som man har en helt ny telefon plus att förra "temat" var så tråkigt och enformigt.. :) Dock lite barnsligt, men jag gillar det också ;)
Puss ♥

Förkyld..

Självklart har jag som många många andra också blivit förkyld.. Men jag gillar hur det låter när man pratar ;) iallafall så har skolan kommit igång på riktigt nu och det märks att man går på gymnasiet. Allt är så annorlunda och vi har 1000 gånger mer att göra än förra året när jag gick i Lit.. Men det är bara att hålla i så ska nog detta också gå vägen får man hoppas ;)
Ikväll har jag bara varit hemma, målat naglarna, kollat på Gossip girl och självklart Idol också. Matilda ägde sönder iallafall :D och för er som inte fattar vad jag pratar om så är det en tjej här från Östersund som heter Matilda Melin och har kommit bland dom 20 bästa i Idol. Hur det går ikväll får vi se om ca 10 min :) (håller tummarna!!!!)
Fredag imorgon, galet vad veckorna går fort :D
Och här har vi finaaa Matilda :)
Puss ♥
 

Men hur snygg?!?!

Detta är perfektion för mig!! I loooove you
Puss ♥

16 september




Idag fyller världens sötaste Adina hela ett år :) helt galet vad fort det går! 
Så efter skolan åkte jag dit på kalas, sen åkte jag ner och tränade :) 
Imorgon är det långdag.. 08.15-16.40 :( sen ska man direkt hemma och plugga! Älska gymnasielivet ;) 
Puss godnatt!


Kvinnan är grym

 Miley Cyrus – Wrecking Ball

Söndag

Idag har jag städat, pluggat och kollat på Gossip girl :) har alledeles precis ätit världens godaste middag samt packat klart alla fem väskor om inte mer, som jag ska ha med mig. Åker snart på träning och efter den åker jag in till stan och sover hos Frida som har flyttat dit nu :) perfekt för mig! 
Hoppas ni alla har haft en bra helg så hörs vi imorgon får man hoppas :)
Ett blåöga har jag lyckats skaffa mig också.. ;)
Puss ♥