Min kväll, mys!

Har haft det så himla mysigt för mig själv ikväll :) Behövdes verkligen!

28 Februari 2012!

Hej på er!
Fick lite sug till att blogga, så därför får ni ett inlägg nu :) Kommer nog börja blogga på "riktigt" snart igen, för jag tycker faktiskt att det är himlans roligt känner jag nu när jag har gjort det så sällan!
Idag har vi iallafall haft Street-basket turnering på skolan. Och självklart vann vårt lag :D Jag, Julia, Sophie, Toria och Kajsa, helt oslagbara under hela dagen ;)
Nu ska jag gå och ta mig en skönt bad sen bara chilla resten av kvällen eftersom Tisdagar är min enda lediga dag på vardagar.
Puss ♥

Skolan..

Ligger och chillar så här sista rasten!

 


Jag orkar inte blogga!

Fan, har för mycket att tänka på, har för mycket att göra... Så bloggen får komma lite på sidan om nu tills jag är på rätt spår igen!
Puss ♥

Skolan..

Förlåt för min rent ut sagt kassa uppdatering dessa två dagar.. Har haft massa träningar, och helt enkelt inte haft tid med att sitta framför datan!
Nu är jag iallafall på skolan, har NO-prov snart :((( men känns som att det kommer gå rätt så bra iallafall :)
Puss

 


Fettisdag!

Nu ska jag vara lite snäll mot min syster och göra klart semlorna innan hon kommer hem från träningen. Sen ska vi även äta Fettisdagssemla :D
Så gott!!!
Puss ♥

Inne i stan återigen!

Skit dag på skolan återigen. Tur mina underbara vänner finns :)
Åkte hem efter skolan idag, men kom på efter en timme att jag ville åka in och sova hos Frida. Tog med lite semlor och for in med bussen :D Tyckte så synd om henne eftersom hon är själv.. Fast just nu är hon på träning, så det vart jag som blev själv istället.. ;) Hehe!
Hittade historiens sämsta kamera!!!
Puss ♥

20 Februari 2012

Hej på er!
Skolan idag har varit skit.. Sånna här dagar borde inte finnas och jar orkar verkligen med dom :((
Men nu sitter jag iallafall inne i stan hos Frida och väntar på att nån själ ska komma hit och göra mig lite sällskap :')
Ska äta middag här senare också, sen går vi ner på stan och letar efter någon present åt min kära kusin som har fyllt år!
Ikväll ska jag också träna :D WOHO!!!!
Puss ♥

Skön helg!

Hej på er!
Förlåt för min kassa uppdatering under helgen.. Har haft för roligt och allt vad man kan tänka sig för att kunna uppdatera.
I Fredags gick jag iallfall till Elin direkt efter skolan för att spendera min kväll och natt där! Vi hade lite rave med massa roligt folk :D Somnade jäkligt gott kl sex på Lördag morgon efter en kung natt. Vaknade kvart i tio och gick upp och dushcade. Väckte lite annat folk som också sov där, sen chillade vi framför teven. Mådde även som förtjänat i Lördags.. Men det var värt det!!
Åkte in till stan senare på Lördagen för att kolla på min systers basket. Dom vann sin match stort, träffade även mina underbara vänner på basketen.
Gick och la mig kvart i tio i Lördagskväll eftersom jag hade sovit typ tre timmar natten innan ;)
Idag har jag spelat match som gick skit åt helvete men vi vann, sen har jag träffat min favoritsläkt osv!
Och ja, här har ni min helg. Hoppas bara ni orkar läsa allt ;)

Puss ♥

Snart åker jag på basketmatch och köttar lite!


Skola!

Hehe, elevens val är chill. Iallafall för min del ;)
Är värsta kändis i skolan, har massa papparazzi efter mig...

Puss ♥

16 Februari 2012!

Hejsan.
Just nu sitter jag hemma hos Julia och är lite social med henne :) Åkte hem efter skolan typ en timme, men tog bussen tillbaka hit lite senare!
Sitter och äter Schwarzwaldtårtaaaaaaaaaaa :D Min favoooriit!!
Kl åtta ska vi gå ner och träna, fasen vad skönt det ska bli :)
Puss ♥

New shoes!

Har införskaffat mig dessa skönheter för någon veckan sen. Insåg att jag behövde ett par lite bättre vinterskor istället för ett par gummistövlar ;) Sisådär efter halva vintern har gått. Hehe!
Finns också röda snören att ha till, som är en riktigt snygg detalj på skorna. Dock passar det inte till alla kläder man har ibland..
Puss ♥

Dagens!

Såhär har jag strosat runt idag på skolan. Har elevens val där jag har valt NO. Idag har gjort läppsyl, läppglans och tvålar :) Faktiskt rätt coolt tycker jag!
Ikväll har jag tränat. Gick faktiskt riktigt bra, och det var en bra och rolig träning.
Hörs imorgon!
Puss ♥

Underbart fin låt!

Passar bra in idag också :')
Puss ♥

Alla ♥ dag..

Ungefär såhär glad som jag ser ut på bilden ovan känner jag mig nu... Bilden är ju även tagen nyss!
Orkar inte bry mig om Alla ♥ dag. Sitter och lyssnar på kärlekslåtar med mig själv istället. En grej gjorde mig rätt så emo nyss.. Men sånt får även jag leva med eftersom jag själv har ställt till med det :(((
Hoppas ni alla andra har haft en bättre dag än mig. Egentligen tycker jag inte denna dag är sån stor grejj heller.
Puss ♥

Dagens!

Jeans Gina tricot/ Skjorta Gina tricot/ Cardigan Bikbok/ Örhängen Bikbok
Ikväll åker jag och tränar! Urskönt :)
Nu ska jag gå ner och laga spaghetti. Hehe!
Puss ♥

Två matcher, två vinster!

Har haft en grym dag i Sundsvall och Härnösand med vårat härliga basketgäng. Har spelat två matcher och vann även båda matcherna överlägset ;) dock har det inte gått bra alls för mig... Men sånt får man ta! Var tvungen att kliva upp halv sex imorse, så nu är jag dö trött efter den långa dagen. Därför tänker jag sovaaaa nu :d Synd bara att skolan börjar imorgon :( Puss godnatt!

11/2-12

Har varit inne i stan hela dagen och är det fortfarandra :) Frida som har sm här hemma. Än så länge har dom spelat en match kl 10 imorse som dom vann överlägset. Nästa har dom kl 6, bara att hålla tummarna på att dom vinner den med :)
Puss ♥

A spalsh of color in my ears.

Införskaffat mig dessa färgklickar, diggar dom!

I en tråkig och färglös outfit brukar jag använda mina nya örängen, då dom gör det hela så mycket roligare. Så enkelt men samtidigt snyggt för mig!
Puss ♥

Jag får aldrig nog!!

Puss ♥

10 Februari 2012!

Skön Fredag, och äntligen helg! :D
Idag har jag stått i Café på skolan, skönt att missa lektioner även fast vi bara har chill-lektioner på Fredagar :)
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Har basket hela helgen ändå så. Nu väntar jag bara på att Mamma ska komma in och laga middag sen ska jag nog mysa ner mig framför teven med någon bra film eller nått sånt!
Puss ♥

Tar mig en promenad i mörkret!

Blir så less att sitta inne en hel kväll framför datorn och teven. Därför klär jag på mig och går en promenad för att röra lite på mig och få luft :)
Får inte träna nu heller förrns jag har blivit HELT frisk!
Puss ♥

Dagens!

Strumpbyxor Åhlens/Kjol Bikbok/Linne Bikbok/Lång blus Monki/Örhängen JC
Puss ♥

Myskväll.

Jag och Mamma tog och åkte till mina kusiner ikväll. Var ändå så himla tråkigt här hemma, och gud så mysig dom är :D
Mamma & Edvin åkte iväg till skidspåret och åkte lite längdskidor medans jag och Vilmer var ute där hemma och åkte snowracer, spark, och lekte lite i snön :') Guud vad jag vill vara liten igen!!
Puss ♥

8 Februari 2012!

Blä..
Vilken seg dag!
Vaknade upp hemma hos Frida & Emelie imorse och kände att jag inte orkade ta mig iväg till skolan. Min hals värkte, min näsa var helt igen täppt och huvet värkte.. La mig i Fridas säng och somnade om till halv tolv!! Galet skönt ska ni veta :)
Slängde på mig kläderna, åt en macka och gick ner på stan för att kolla när bussen gick hem. Gick och kollade runt på lite kläder innan jag gick och satt mig på busstorget och var huuur trött som helst..
Nu ska jag ut på en promenad, måste få friskluft för att kunna bli frisk så snabbt som möjligt :) Lutar åt att jag går på skolan imorgon också!
Puss ♥

Skitliv!

Hej!
Åkte in till stan idag efter skolan & kikade runt lite :) Hittade faktiskt något riktigt fint och mysigt som jag bara var tvungen att köpa!
Gick och åt middag hos Frida sen gick jag och träffade Martin. Vi gick upp på jämtlandbasket som vi såg tillsammans med Kajsen också :) Tyvärr förlorade Jämtland mot Norrköping...... Fan också :((( Med två jävla poäng!!!
Nu måste jag lägga mig och sova kom jag på.
Puss godnatt ♥

6 Februari 2012!

Hejsan!
Usch vad trött jag var imorse när jag skulle kliva upp... Har knappt orkat leva idag heller! Slängde på mig en mys tröja, satte upp håret i en liten slarvig hästsvans och sköna jeans leggings :)
Så har alltså jag strosat runt idag. Väldigt skönt och mysigt sånna här slappa dagar!
Nu ska jag gå ner och kolla vad jag kan stoppa i magen innan jag åker på träning. Ska bli skönt att träna igen, eftersom jag bara kunde träna en träning förra veckan pga av min hals!
Puss ♥

Pink girl!

Drar iväg på en lite "roadtrip" med the familyyyy ;)
Puss ♥

5 Januari 2012!

Hej på er!
Nu är helgen över igen.. Känns väldigt oskönt att gå tillbaka till skolan imorgon :( Behöver verkligen mer sömn, fritid och allt roliga som jag inte hinner med på veckorna nu!
Idag har jag sovit, träffat Momma & Moffa sen bara chillat framför datorn :)
Måste tyvärr hoppa över träningen ikväll pga min hals. Rösten är någorlunda bätte idag som tur är. Ska baka mig en jäkligt god kaka ikväll iallafall, plugga spanska, matte och till sist ska jag nog ta mig en promenad. Måste bara se hur kallt det är först ;)
Puss ♥

Swingfly!

Swingfly på våran skolavslutning på kvällen i LIT!! AS FETT

Lägg märke till 1.15 , då han sjunger in i min kamera. Jag dööör fan då :D

 


30-års kalas!

Ikväll har jag varit på min kusins 30-års kalas :)
Mycket trevligt med god mat osv!
Såhär såg jag ut.
Nu tror jag att det blir sängen för mig. Får hoppas att min röst är tillbaka som vanlig imorgon, som den verkligen inte har varit idag...
Puss godnatt ♥

2 Februari 2012!

Saren följde med mig hit hem efter skolan :) Mycket trevligt!
Nu har vi precis ätit middag och sks snart gå upp till bussen. Åker på ungdomskväll :)
Ha en trevlig kväll!
Puss ♥

Adamen! :)

Grattis till dig min kompis :)
Hoppas du har haft en bra dag och fortsätter med det!
Puss ♥

Mac är gött!!

As nice SO-lektion!
Försöker göra klart våran sliderocket som blir bäst :D
Puss♥

På bussen!

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till skolan och lyssnar på musik, som alltid ;) Kände imorse när jag vaknade och gör det nu oxå att jag håller på att bli förkyld.... skitliv :(( Får helt enkelt försöka vara ute så mycket det går och hoppas på det bästa! Ha en bra dag :) Puss!