Mina vänner är det finaste jag har!

Fina sommarkvällar med mina bästa vänner, så himla underbart :)
Puss ♥
 
 
 

Vart är jag?

Vad ska jag säga? Detta är första gången jag sitter vid datorn på över en vecka... Har fullt upp hela dagarna och när jag kommer hem på kvällarna är jag helt slut! Har som sagt börjat jobba, och herregud vad stressigt det är vissa dagar. Men himla roligt är det, älskar detta jobb :D För er som inte vet vart jag jobbar, så är det på Jamtli nere på Cafe Slalom med tre till super härliga tjejer :)
Under min lilla "blogg-paus" har jag iallafall hunnit umgåtts en massor med mina fina vänner, samt festivalat lite på underbara Storsjöyran här i Östersund. Vad jag har njutit!! Men kommer mer om det senare för nu måste jag sova eftersom jag självklart jobbar imorgon med :)
 

2009-2013

2009:
 
2010:
2011:
2012:
2013:
Oh herre jissus hörre ni! Alltså vem har jag varit..? Tyckte iallafall detta var ett roligt inlägg att göra, för att se hur mycket jag har förändrats i utseende på dessa år. Posetivt är det ju iallafall :D
Puss ♥
 
 

Wild and crazy

Idag har jag varit duktig och tjänat ännu mer pengar :) ligger för tillfället i sängen och lyssnar på musik i väntan på att maten ska bli klar!
Ikväll åker jag till Lit och umgås med världens bästa vänner. Kajsa, Julia, Caroline och får hoppas att Frida också kan, sen är det bara våran älskade Sara som fattas men som tyvärr är ute på resande fot :(
Imorgon börjar jag jobba också, min första dag är mellan kvart i tolv och kvart över fem :) känns så skönt att slippa kliva upp tidigt och vara döenen trött!
Puss ♥
 
 

You are a little bit crazy

God kväll kära ni :)
Började denna gråa och regninga dag med att ta bussen kvart över nio in till Jamtli för att ha en lite info-träff innan jag börjar jobba på Lördag. Så nu känner jag mig mer säker och ser faktiskt fram emot att börja jobba!
Åkte till Lit och gick till Farmor för att fika lite, sen åkte jag hem och fick besök av mina go kusiner och efter det åkte jag till Sandra och umgicks med henne. Och sist men inte minst åkte vi till Lit för att träffa våra fina vänner!
En mycket bra dag trots att Jämtlands väder suger för tillfället.. :( Nu ska jag sova och be till Gud att solen skiner imorgon!!!
Världens bästa tjejer ♥
Puss ♥
 

Turkiet del 2

Puss ♥

Leo-love

Har gått och blivit tok förälskad i allt som har med leopardmönster att göra. Tycker det är riktigt snyggt!!
Så därför får ni se lite bilder på hur jag har gått runt på stadens blöta gator under jackan idag :)
Puss ♥
 

I want you

Halloj!
Bestämmade mig för att följa med Frida till stan idag, vädret är ändå så himla tråkig så jag tappar bara humöret av att sitta hemma en hel dag.. Först var vi till tandläkaren då hon fick ta bort sin tandställining, hela fyra år sen jag fick ta bort min :o tiden går så himla fort!! Sen gick vi och åt en lunch på paus samt lite shopping, och sist men inte minst handlade vi mat. Haha kände mig så himla vuxen när jag gick runt där inne och letade en massa olika matvaror ;)
Ikväll ska jag bara sitta hemma och kolla på Pll och Gossip girl.. Livet suger som ensam :(
Pause som alltid levererar det bästa!
Puss ♥
 

Friends

Hej på er!
Sen uppdatering klantiga jag.. Men men, idag har jag iallafall varit duktig och tjänat pengar genom att rensa lite ogräs. Och ikväll har jag varit i Lit och självklart umgåtts med min fina Caroline :) kan inte få nog av den människan alltså!!
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Oklart vad jag ska göra imorgon ännu, antingen följer jag med Frida in till stan eller så fortsätter jag att tjäna pengar ;)
Puss godnatt ♥

Changes

Nu är allt precis som jag vill ha det i min desing :) får tacka Mia för hjälpen också. Om ni inte ser någon ändring är det bara att uppdatera sidan! Hoppas ni gillar det och att det är lite roligare att gå in på min blogg nu :)
Puss ♥

Turkiet del 1

Jag Mamma och Frida åkte till Turkiet, Side en vecka och bodde på ett hotell på heter Sun city. Väldigt fint och fräscht, bra mat på hotellet och trevliga servitriser :) Ca 700 m till havet och ca 2.5 km till centrum!
Puss ♥

Söndag

Hello!
Har precis fixat mig och åker snart till Lit för att umgås med mina saknade vänner :) sen sover jag hos Caroline!
Satt uppe igår och kollade klart på fotbollen som Sverige vann med 5-0 :) Känslan sen när jag la mig i min alldeles egna säng var fan oslagbar, så himla skönt!
Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare :)
Puss ♥
 

I'm hoome

Tänkte bara meddela er att jag har kommit hem efter en underbaraste vecka i Turkiet :) 
Just nu är det fotboll som rullar på teven, vilket intresserar mig. En massa bilder kan ni vänta er i veckan lite eftersom!
Puss ♥
 
 

Dans på Storsjöcupen

 

Konfirmation

Dessa bilder hann jag ta på Carolines konfirmation innan kameran dog, såklart..
Puss ♥

Fix och trix

Har en ny design nu, men innan jag är helt nöjd är det lite grejer som ska läggas till och tas bort :)
Och som ni kanske vet åker jag till Turkiet imorgon, så ikväll åker vi ner till Stockholm med bilen sen flyger vi ca halv elva imorgon!
Så ingen bloggning från mig förns jag kommer hem om ca en vecka.
Ha de gött allesammans :)
Puss ♥
 

Någonting

♦ Jag hatar att sova ensam
♦ Mjölk är det bästa som finns
♦ Jag har över 50 nagellack
♦ Imorgon åker jag utomlands för första gången i mitt liv (förutom Norge)
♦ Jag har aldrig haft munsår
♦ Min storasyster är den bästa och viktigaste personen i mitt liv
♦ Jag är så otroligt mörkrädd
♦ Jag tror på spöken
♦ Jag hatar att vara rastlös
♦ Jag gillar inte senap och tomater
♦ Jag älskar min släkt
♦ Jag har två katter som heter Thea och Nosis
♦ Sommar får mig att må bra

Äkta vänner sviker aldrig!

♥♥

Årets fotbollsfest är igång!

Storsjöcupen har dragit igång här i Östersund och igår var jag och tittade på invigningen :) många lag som är med, till och med har dom tagit sig hit ända från Thailand och Mexico tror jag, helt sjukt!!
Idag har jag också varit in och kikat en sväng :) dom har då tur med vädret varje år!
Annars tänkte jag bara meddela er att jag drar till Turkiet på lördag :D fy tusan vad skönt det ska bli!!!
Puss