Konfirmation

Skulle visa er lite roliga och framförallt nya bilder ikväll, men självklart hittar jag inte kameran och orkar inte leta efter den just nu.. Men ni får det någon annan dag ifall jag kommer ihåg det ;)
Imorgon ska jag på Carolines konfirmation kl elva i Lits kyrka sen kl 4 kommer jag befinna mig på arenan för att se när ÖFK tar emot Hammarby!! Spännande :D
Här är några bilder sen jag konfirmerade mig!
Puss godnatt ♥
 

Lättnad

Loggade in på Dexter och såg att jag hade kommit in på mitt förstahands val, alltså sammhälle på wargen :)
Vilken lättnad!
Puss ♥
 

Blöt sommar

Regn i två dagar.. Alltså jag orkar inte med ett sommarlov utan sol :(
Idag har jag iallafall umgåtts med min kusin en stund, sen åkte jag och hälsade på mina andra kusiner en sväng innan jag övningskörde hem :) Inte så roligt att hitta på nått heller när det är så grått och regningt ute, man blir bara på dåligt humör..
Nu ska jag iallafall gå ner och kolla på basket i hopp om en vinst mot Frankrike för svenska tjejerna i EM!
(skulle kommit upp för någon timme sen.. Men Sverige förlorade iallafall)
Puss ♥
 

Mys

Toast & gossip girl :)


Bilbingo

I lördags var jag och mamma på bilbingo i häggenås :) kvällens höjdpunkt var att försöka få med sig 150.000 kr hem, men det gick ju som det gick.. ;)
Men vi hade det mysigt och var glada ändå!


Min allra sista skolavslutning på Treälvsskolan!

En underbart fin och glädjande dag, nu kommer jag aldrig mer tillbaka :D
Puss ♥
 

Onsdag

Igår åkta jag till min fina vän Julia och spenerade natten där :) Vi var ute en sväng med lite folk innan vi gick hem till henne igen och kollade på en film. Hann börja kolla på en till också men då somnade jag såklart, så den kollade vi klart på imorse :)
Ikväll ska jag åka och kolla på hennes fotbollsmatch med Sandra sen får man se vad som händer!
Puss ♥
 

# Prom 2013

Puss ♥
 

Måndag

Första dagen på sommarlovet och jag njuter för fullt :)
Har en massa bilder att visa er från senaste dagarna, men dom får ni förhoppningsvis ikväll när jag har kommit hem! Idag har jag varit med Edvin hela dagen och spelat fotboll och gosat på. Sen åt vi pannkaka till middag hos momma och moffa :)
Ikväll har jag inga speciella planer, får se vad som händer!
Världens sötaste edvin!
Puss ♥
 

Så himla nöjd!

Om ni också är sugen på snygga naglar i sommar, är det bara att besöka city styling och boka en tid! Hur duktiga och trevliga som helst :)
Jag är verkligen hur nöjd som helst med mina naglar!
Puss


Mentorsdag

Har haft en fin dag med min mentorsgrupp. God mat och efterrätt, bra film och trevligt umgänge :) perfekt avslut innan man sticker ;)
Ikväll har jag varit hos mina kusiner och moster. Och det är även här jag kommer sova inatt :) har haft en mysig kväll med min fina moster. Muffinsbak och en massa prat!
Imorgon åker jag in till stan för att äntligen få fixa mina naglar :D
Puss godnatt!


Vinst!!

Denna gång vart det min klass GH som vann den årliga brännbollsturneringen på Treälvsskolan :D
Inte förlorat en enda match på hela dagen, så att vinna hela skiten satt inte helt fel ;) och vinnarskallen som jag är blev jag nog gladast av alla när vi gick och vann exakt allt!!
Tyvärr ville ju självklart inte vädret vara på våran sida idag, men det hindrade inte oss på något sätt eller vis :D
Puss ♥
 

Frisören idag

Idag har jag varit hos frisören och fått mitt hår klippt och slingat :) väldigt nöjd, men som vanligt visar inte bilderna det rättvisa.. Tycker det ser lite grått ut på den mittersta bilden, men det är de verkligen inte! Jag är så himla nöjd denna gång :) nu är jag redo för bal, skolavslutning och framför allt sommaren :D
Puss ♥
 

Good life

Fint avslut på en bra helg :)
Ikväll har jag hjälp min mamma att baka lite sen har jag även gosat med lilla Agnes!
Snart ska jag gå och lägga mig och försöka somna i någorlunda tid för att orka upp till skolan imorgon. Brännbollsdag hela dagen så man kan ju alltid hoppas på att vädret vill vara med oss :)
Puss godnatt ♥

8 Juni

Idag blev det en rehjäl sovmorgon. Frida kom upp och väckte mig halv ett och då var jag fortfarande trött.. Klev upp och åt frukost och sen dess har jag varit duktig att städa mitt rum samt dammsugit hela huset :)
Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka och spendera natten på Frösön!
Hörs imorgon eller senare ikväll fina ni :)
Puss ♥

Fredag

Känns som jag redan har fått sommarlov eftersom jag har varit ledig exakt hela denna vecka, men som tur är är det endast en vecka kvar och då har vi olika aktiviteter varje dag. 
På Måndag ska jag även till frisören och på Onsdag ska jag fixa mina naglar i stan :D har en rolig "skönhetsvecka" att se fram emot ;) (haha tönt jag...)
Ikväll har jag iallafall varit i Lit och umgåtts med mina fina vänner :) kom hem för en liten stund sen och ska bara se klart det påbörjade pll-avsnittet sen ska jag gå och lägga mig. Hoppas det är fint väder imorgon så man kan ligga ute och sola en stund :)
Långt inlägg, men va fäään..
Fina och underbara Ebba!
Puss godnatt ♥

Studentens lyckliga dag

Igår tog ju som sagt Frida  och alla andra studenten i det "fina" vädret.. :) Men tror alla hade en minnesvärd dag kväll och natt ändå får man hoppas på!
En massa bilder från gårdagens studentfirande iallafall!
På kvällen åkte jag in till stan och umgicks med fina vänner samt träffade en massa folk, hade iallafall väldigt roligt :)
Puss ♥

 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE STUDENT!!!

Fyfan vad du är bra :DD


Fina bal-studenter ♥

Puss ♥

Sunday

Hello!
Vilket underbart väder vi har här uppe för tillfället :D hoppas det stannar hela sommaren!
I helgen har jag varit med Caroline, vi har skrattat gråtit, åkt moppe och flotte, sovit, varit till stan och bara myst. :)
Ikväll har jag skickat iväg mitt allra sista arbete för Treälvsskolan, känslan alltså!!! Och ännu bättre känns det att jag inte ens har en hel vanlig skoldag kvar på denna skit skola heller :D OMFG, att jag går ut nian och börjar gymnasiet i höst är fan helt overkligt!!
Puss ♥

Tycker så mycket om dig, älskade vän

Ville bara passa på och ta tillfället i akt och skriva lite om världens bästa Elin.
Hur hon är och vad hon betyder för mig, vad hon gillar och inte gillar. 
 
 

Har inte känt Elin så värst länge, lite mer än ett år bara men vi har varit riktigt tighta sedan dess. Vi spenderade hela sommaren förra året tillsammans och med en massa andra såklart. Vi går i samma klass på treälven och Elin är inte den som är allra gladast på morgonen, hehe. Hon är väldigt glad och har ett unikt skratt som slår! Hon får mig på ett jättebra humör ifall jag mått dåligt tidigare samma dag. Elin bryr sig om sina vänner och är väldigt hjälpsam och finns där när man behöver henne och hennes goda råd. Hon är lite kortare än mig, men det skiljer inte många milimeter faktiskt. Elin är en otroligt bra människa som är väldigt fin och snäll. Med henne kan man vara sig själv och det känns så himla bra. Elin är en sportig tjej och jag är bara lat, haha! 
När jag och Elin är med varandra är vi så otroligt jävla retards så man undrar ju hur IQ'n ser ut i skallen på oss, Vi har alltid nåt litet ord vi två kör med i flera veckor, sen kommer det nåt nytt och vi börjar använda oss utav det ordet istället. Ett typiskt ord förra året var: "De där var det värsta!!" Vi lät som två yra hönor när vi gick runt och sa sådär till allt och alla, haha herregud... Slutligen vill jag passa på att tacka Elin för allt hon gör för mig, för alla ord hon säger när jag inte mår så värst bra, för alla saker vi gör tillsammans och för att hon finns i mitt liv och förgyller varenda skoldag. Det kommer ett bli ett helvetes år nästa läsår utan dig i klassrummet... 
Och sist men abolut inte minst vill jag säga att jag tycker om dig så förbaskat jävla mycket vännen!
Du är en av mina närmsta och du är så speciell och underbar precis som du är.
Love u // Caroline Rönning ♥ 
 
 
 

Årets första flotteåk!

Älskade vänner, älskade sommar <3