29 Maj 2012

Hejsan!
Skolan idag gick väl helt ok, skönt att det inte är så länge kvar :)
Sitter hemma hos Julia nu och ska snart gå ner till bussen och åka på träning. Ska bli skönt och roligt att spela fotboll :D
Hörs ikväll efter träningen någon gång!
Puss ♥

Skön skoldag!

Har svenska just nu :) sitter med roliga vänner i ett annat rum, skrattar så jag knappt får någon luft ibland!!
Hörs efter skolan.
Puss


Juliaresan


YEEES, VI VANN!!!!


Såhär ska det se ut Sverige :D WOHO!
Puss godnatt ♥

Love summer!

Puss ♥

Eurovision song contest!

Sitter här hemma i min ensamhet och kollar på Eurovision song contest för min familj är så osocial med mig. Frida är i stan med sina vänner, pappa sitter vid datan i ett annat rum och mamma är ute.. Tur man har en sån snäll vän som är social med mig i telefjunken ;)
Idag har jag varit inne i stan heela långa dagen och städat ut Fridas lägenhet :( Så hiimla tråkigt tycker jag, synd att vi inte får ha den längre.. Ikväll har jag tagit lite bilder och bara chillat framför teven och datan och det tänker jag faktiskt fortsätta med ett bra tag till :) Ska snart hämta lite chirre tänkte jag!
Puss ♥

Hemma hos Julia!

Under dom senaste dagarna jag inte bloggat har jag varit hos frisören och klippt och färgat håret, haft körning med moppen, vart i skolan, vart på studentbal, vart på 9:ornas dans på folkets hus och sovit hos Frida med Sara :)
Nu sitter jag hemma hos Julia och ska sova här ikväll, vi ska göra nått roligt nu!
Puss ♥

23 Maj 2012!

Skön dag med underbart väder :)
Sitter hos Frida med Sara och har bakat en kladdkakesmet som vi håller på att spy på just nu... 
Ska gå ner på stan sen i det fina vädret sen tror jag vi åker och kollar på fotbollsmatch innan studentbalen vi ska se ikväll :)
Nu är det BB som gäller!
Puss ♥

Skön träning!

Var väldigt skönt med fotbollsträning ikväll :) Perfekt väder sen var det väldigt roligt också :D Gillar verkligen det nya laget, alla är så trevliga, snälla och roliga. Tror det kommer bli en grym säsong :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga moppekörkortet. Smart som jag är glömde jag bort min körning idag, HAHA eller rättare sagt blandat ihop den med en anna dag..
Puss godnatt ♥

Sommarkänslan börjar komma mer och mer!

Åh vilket underbart väder vi har här i Östersund idag! Älskar verkligen när sommaren närmar sig mer och mer. Man mår så himla bra och slipper bära så mycket kläder och allt det som tillhör vintern. Älskar verkligen sol & värme, alla blir på så bra humör och det mesta brukar kännas på topp för dom flesta :)
Nu sitter jag iallafall i stan hemma hos Frida och ska nog snart käka middag. Idag på skolan har vi varit inne i stan nästan hela dagen och sett på någon långsam teater, men roligt att skoldagarna blir lite varierade såhär i slutet på terminen. Åkte hem halv två och hade matte i 45 minuter sen fick vi sluta. Chill dag!
Ikväll åker jag och spelar fotboll också, hoppas bara att vädret håller i sig :D
Fastnade inte på bild idag..
Puss ♥

21 Maj!

Lite klent på uppdatering igen jag vet.. HAHA!
Men jag har iallafall haft en mysig helg med Sandra. Hon sov här Lördag till Söndag :) På Lördagkväll var vi i Lit med massa folk och hade roligt, åkte hem senare på kvällen och tjockade oss lite med chips osv. Vaknade kl tolv på Söndagmorgon och bara chillade, tills vi åkte hem till henne för att plugga!
Idag har jag bara hunnit vart på skolan 45 minuter, och skönt var väl det så slipper jag vissa personer jag är riktigt less på nu och allt..
Har istället kört moppe i två timmar, riktigt kul var det förutom att man var så jäävla ful och att det var äckligt kallt. Men men, skönt att jag snart får mitt körkort :D Hihi!!
Nu ska jag lägga mig och sova för att försöka ta igen min sömn jag inte fick inatt tyvärr..
Men vi hörs imorgon innan eller efter min träning :)
Puss godnatt ♥

Bloggdesignen!

Jag vet att min blogg ser hemsk ut just nu. Men jag ändrar den lite smått hela tiden. Så när jag har tid ska jag fixa en ny header och göra den exakt som jag har tänkt mig :) Men det kommer eftersom!
Ikväll har jag fixat detta:
Och det hittar ni till höger i menyn längst ner :) Bara att följa mig på Bloglovin eller ställa frågor i Blogresponse!
Puss ♥

Bloggerfy!

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?

Klicka på "Facebook" eller "tjäna pengar på bloggen" i texten på detta inlägg så kommer du direkt till antingen Facebook-sidan eller att tjäna pengar på din blogg!


All i need is you!

Hello :)
Idag har det varit en skön dag och har kännt mig någolunda glad iallafall!
Fick sova ut lite länge än vanligt tills min underbara kusin kom och väckte mig. Några timmar senare åkte jag in till stan med Mamma, Momma & Moffa. Skulle hämta en ny säng som tyvärr inte hade kommit, åkte istället på Lillänge och kollade runt lite i olika affärer. Fick med mig en jättefin skjorta och nya strumpor hem av min underbara Mormor. Du är allt för bra ska du veta, och även bland dom roligaste jag vet!
Ikväll har jag bara chillat, kollat lite på BB osv. Ska visa er min nya skjorta och lite mer jag har köpt senare :)
Puss ♥

Bra jobbat Sverige...

Haha good work, men tyvärr åkte ni ur VM nu , för ni spelade inte tillräckligt bra idag och klantade till det i sista minuten..... Fan vad irriterad jag är nu :@
Faan, puss godnatt!


16 Maj

Hejsan :)
Idag har jag varit på Lövsta IP hela dagen för att spela fotbolls-dm. Gick som vanligt sämst för våran skolan ;) Haha, men huvudsaken att det är roligt även fast min vinnarskalle tar över ibland..
Ikväll har jag och mina kompisar varit och kollat när Sara har haft dansshow med Show4All. Riktigt roligt var det och alla var så hiimla duktiga :D
Sover i stan inatt med, har lägenheten för mig själv eftersom Frida har åkt till Stockholm, men som tur är har jag fått hit sovsällskap under natten så jag slipper ligga här själv och vara rädd :')
Puss godnatt ♥

Detta är vad jag fick med mig hem från underbara Stockholm!

Åh herregud vad jag älskar den staden. Önskar verkligen jag bodde där!
Puss ♥

BB-tittande!

Åh vad Big brother är bra!!
Längtar så hiiimla mycket tills jag ska vara med där :D Det är en sak jag redan har bestämt mig att jag ska va iallafall, punkt slut!
Hade iallafall en rolig fotbollsträning ikväll. Väldigt skönt att träna :)
Nu ska jag fortsätta kolla sen sova.
Puss ♥


Skön och chill skoldag!

Just nu är jag på skolan :) har inskolning för dom nya barnen idag.. Funkar väl helt ok, tur att man bara har ett år kvar på den här skolan ;) haha!
Chill med brännboll nu sista lektionen, as skönt väder oxå :)
Åker in till stan efter skolan och sover där två dagar, sen har jag fotbollsträning ikväll!
Hörs senare någon gång :)
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2004373/images/2012/pic_202663880.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2004373/images/2012/pic_202663963.jpg" class="image">


14 Maj 2012

Hej på er!
Har återigen överlevt en tröttsam och jobbig Måndag efter helgen. Ser ändå fram emot denna vecka eftersom vi bara går tre dagar sen får vi en lite längre helg än vanligt :) Och på Onsdag är jag inte på skolan heller för då är vi på Skol-DM på Lövsta. Ska bli aaaas kul! :D Hoppas bara det går bra för oss, som det inte oftast burkar göra.. Hehe!
Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite NO och sen läsa lite mer inför moppeprovet!
Puss ♥

13 Maj 2012!

Hej!
Visst har jag varit duktig och bloggat idag? ;) Hela tre inlägg, känns väldigt bra!
I helgen har jag iallafall varit på moppekurs. Väldigt segt men samtidigt roligt, hoppas bara uppkörningarna och provet går bra nu så jag kan börja köra :D
Imorgon är det återigen skola.. Fan vad jag längtar efter att sova känner jag, minns seriöst inte sist jag fick sova tills jag vaknade av mig själv :( Och då är det jäkligt längesen ska jag tala om..
Hörs imorgon efter skolan!
Puss ♥

Lite påfyllning emellan åt behövs alltid!

Här är lite nya plagg, underkläder och en bikini som har anlänt till mig under dom senaste månaderna.
Kommer inom en snart framtid också upp vad jag köpte i Stockholm som jag kom på att jag inte visat!
Haha jag suger verkligen på att dela med mig av mitt liv till er..
Ska försöka bättra mig efter ett x-antal utskällningar ;)
Puss ♥

Kööp byxorna!!

Cha cha bloggen , glass är gött!
Och Agnes är såååå söt :')


Kollar på hockey!

Sverige-Ryssland
1-1
Kom igen nuuuu!!


Elis älskar tjejer!

Jag bloggar aldrig.. Nananana!!!


Fan vad jag hatar mitt liv just nu..

Ingenting funkar verkligen för mig just nu.. Orkar inte med nånting känner jag, är så jävla less på allt och alla förutom en person! AAAAAAAAAH.
Önskar att det bara var jag och en människa till i hela världen . Snälla ge mig nått bra..
Detta är iallafall en ursäkt varför jag inte bloggar som jag gjorde en gång i tiden, har ingen lust till det just nu bara! Känner för att gå och dö tills sommaren börjar och tills några personer jag verkligen inte orkar med just nu dör.. HAHA (!!!)
Fan..
Puss godnatt ♥

Hade en bra valborg!

Fan vad jag suger.. HAHAHAHAHAHAHA, kan garva åt mig själv :)
Måste bli lite bättre!
Puss ♥