Söndag

Fan vad jag har varit dålig att blogga i helgen.. Men idag har jag iallafall lyckats att plugga, samt umgås med mina söta kusiner :) åkte även iväg på träning vilket förgyller alla Söndagar!
Nu ligger jag i sängen och ska kolla klart på pll-avsnittet sen ska jag sova :) Skola imorgon igen, börjar Måndagen med att göra nationellt prov i engelska och denna gång är det uppsatsen.
Ha de gött!
Puss godnatt ♥

Lördagkväll

Go´kväll på er!
Lördagkväll och jag sitter på mitt rum med datorn och bara tar det lugnt :)
Igår tog jag premiärturen ner till Lit med moppen, var med en massa folk och grillade osv sen åkte jag hem till Edvin & Vilmer vid midnatt eftersom jag skulle sova där!
Idag har jag varit på tjejmässan hela dagen med Sara sen har jag kört runt lite med moppen samt träffat Caroline :)
Nu tänkte jag faktiskt gå ner och borsta tänderna och tvätta mig sen är jag redo för sängen. Imorgon måste jag tyvärr plugga men sen hoppas jag på att få träna på kvällen :)
Puss godnatt ♥

Wierd

(Därför bjuder jag på världen fulaste och konstigaste bild)
Fan alltså jag känner mig seriöst deprimerad. Måste nog ta och sova snart, är så himla trött och hoppas jag får sova mer denna natt.. Ligger bara och väntar på att mina underbara vänner ska höra av sig snart men dom verkar ha gått och dött :(
Imorgon är det en fullspäckad dag med isvak, fixa en massa med sommarjobbet, träning samt ungdomskväll kanske. Ska försöka slänga in ett inlägg någon gång under dagen om allt går som jag hoppas :) Annars hörs vi på Fredag!
Puss godnatt ♥

Onsdag

Idag har varit en av dom värre dagarna.. Försov mig vilket resulterade till att jag inte hann fixa mig överhuvudtaget, hade nationella prov som var jobbigt och jag höll på att somna, plus att jag är halvsjuk och känner mig som en vandrade död zoombie..
Ikväll ska jag iallafall åka och träna som tur är. Plus att jag har gått och blivit beroende av en viss Jusin Bieber igen.. Fast jag vill inte gå på hans konsert för jag kommer allvarligt talat inte klara av att se han och sen få veta att jag aldrig mer kommer få träffa han igen. Och som ni säkert inte har missat blev en tjej från Östersund, Molly Blomberg One less lonely girl igår på hans konsert, och det var nog det som fick mig att bli galen i han igen!!!
Men nu ska jag inte sitta och skriva här om hur olycklig och avundsjuk jag är.. Utan istället sätta mig och kolla på en massa bilder och klipp på han :D
Haha, fan vad cp jag är!
Puss ♥

23/4

Idag har den varit en chill dag, har stått i cafét hela dagen och då slipper man ju självklart alla lektioner. Plus att man får baka goda kakor på dagarna gör ju inte det hela sämre :)
Efter skolan gick jag ner på gårn en stund, allt blev kaos men tillslut löste sig allt som tur var!
När jag kom hem gick jag ut på en skön och behövlig powerwalk sen gjorde jag mig en god smoothie. 
Imorgon börjar jag dagen med nationella prov i Engelska, sen på kvällen har jag träning som jag hoppas jag får vara med på!
Puss godnatt ♥

Gårdshäng

Jonathan Olsson 15 år Norrgårdsområdet
I ett förhållande
1.65 cm
IV Barn & fritid Östersund gymnasieskola

Pretty little liars

Har i princip kollat på pll hela dagen. Tur det är ljust ute länge nu på dagarna annars hade jag aldrig vågat titta!
Imorgon ska jag nog ta mig iväg på skolan hoppas jag :)
Puss ♥

Sjukling

Hej igen!
Idag stannade jag hemma från skolan pga ont i halsen och nacken, har ju såklart lyckats gått och blivit förkyld under helgen :( men annars har det varit en väldigt rolig och skön helg!
Har varit på Saras 18-års fest, träffat roligt folk, ätit pizza och en massa onyttigheter och varit in till stan några gånger för att bla kollat på basket :) detta är alltså en liten sumering av min helg!
Nu sitter jag och kollar på tv men ska alldeles strax sätta på ett avsnitt av pll. 
Puss ♥
 

SAIK SAIK SAIK!!!

SM-GULD :D


Sleep tight

Ikväll var det en skön och rolig träning :) Imorgon är det skola igen och på kvällen har jag träninge igen, älskar det!
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Skönt att somna lite tidigare vissa kvällar eftersom min kropp är helt beroende av sömn!!
Puss godnatt ♥

Hello Onsdag

Idag har jag avklarat det hela nationella provet i SO. Det var uppdelat på två dagar, så imorse blev allting klart :) Skönt att det bara är matten och engelskan kvar nu!
Gick in till Momma efter skolan och fick med mig en snygg träningströja hem som invigs redan ikväll på träning. Snart ska jag äta middag sen vänta på att mina underbara Mamma kommer hem :) Hoppas på att Frida också kommer hem snart!!
Hörs senare ikväll eller imorgon :)
Den nya tröjan ser ni på bild, och den är rösa, inte röd!! (viktigt)
Puss ♥
 

Sweet dreams

Efter en mycket bra Tisdag säger jag nu godnatt. Imorgon är det som vanligt träning, men börjar dagen med ett nationellt prov i geografi som jag även började denna dag med! 
Detta fodral till mobilen fick jag även hem idag som kommer från http://fyndiq.se/ Super bra sida med allt möjligt och bra priser :) så ta er en titt och klicka hem nått snyggt ni med ;)
Puss godnatt ♥

Idag är jag lycklig

Idag känns allt så underbart och jag är så himla glad på nått vis. Finns en person där ute som får mig på oerhört  bra humör och lycklig bara av att finnas till :)
Såhär har jag iallafall strosat runt på skolan idag!
Puss ♥

Just give me a reason

Får dåligt samvete för att jag aldrig har några roliga bilder att visa er på veckodagarna.. Men allt är fullt upp exakt hela tiden i mitt liv, men imorgon ska jag försöka fixa nått skapligt :) Kanske en dagen outfit eller nått liknande!
Skolan idag var som alla andra Måndagar ungefär, och ikväll har jag tränat som vanligt. Intressant liv jag har alltså!!
Nu ligger jag i sängen och kom precis på att jag har nationella prov i SO imorgon direkt på morgonen.. Tur att det är geografi iallafall :)
Nä, nu ska jag ta och sova!
Haha ungefär såhär känner jag till allt just nu.. (hemsk bild dessutom)
Puss godnatt ♥

Söndag kväll

Så skönt och roligt att träna idag :) Nu sitter jag och kollar på Jersey shore men funderar på att gå upp och lägga mig snart, har så ont i nacken ikväll :( Imorgon är det som alla vet Måndag och självklart har jag skola.. Vill bara soovaaaa!!
Hoppas ni har haft en fin fin helg, för det har jag iallafall :)
Puss godnatt ♥

Min helg

Tappade fokus på bloggningen i helgen, men nu är jag tillbaka tror jag :) haha!
I Fredags var jag på skolan som vanligt, sen åkte jag och gymmade med Evelina, Julia, Sara och Elis. Efter det åkte vi hem till Julia och duschade samt lagade god middag tillsammans. Och sist men inte minst gick vi ner på gårn och spenderade Fredagskvällen där. I Lördags sov jag ut, sen var jag bara hemma och tog det lugnt på dan. Framåt kvällen begav jag mig till Lit med Sandra och där var vi med Elias, Martin, Junne och Simon. Vi åkte till Litsbacken och grillade. När vi kom tillbaka genomfrysna gick jag och Sandra och hälsade på Caroline en stund innan vi åkte hem.
Idag har jag umgåtts lite med Edvin, Vilmer & Adina. och ikväll blir det som vanligt träning :)
Puss ♥

Tröttast

Idag har varit en rätt så bra dag, jag har tränat ganska mycket och känner redan träningsvärken imorgon och då är jag nöjd :)
Imorgon är det äntligen fredag igen. Gud så skönt det ska bli att få sova ut i helgen!!!
Mitt i allt har jag även fått reda på sommarjobb, och ja inom kommunen är det helt wierd men annars är jag nöjd och ska ha mycket pengar i efter denna sommar iallafall :D
Nu måste jag sova, puss godnatt!


Ännu en kväll

Förlåt för att jag bara bloggar på kvällen och endast berättar vad jag har gjort under dagen.. men som ni kanske märker har jag faktiskt rätt fullt upp på dagarna och spenderar inte alls mycket tid hemma!
Idag var jag iallafall hem en snabbis efter skolan och hann kolla lite på Oth som går på teven samt få i mig middag :) Sen bar det iväg till Lit där jag har hängt på gårn som vanligt och även tränat basket!
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova, tog endast fram datorn ikväll för att få till ett någorlunda okej inlägg för en gångs skull..
Hörs senast imorgon kväll!
Puss ♥
 

Idag har varit en bra dag

Kort skoldag för vi var på umo med skolan :) efter det har jag varit på gårn samt blivit bjuden på tårtkalas hos Caroline med trevliga vänner! Efter det intog vi gården igen ;) haha..
Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att klockan ska bli elva, sen ska jag sova :)
Puss godnatt!


En måndag

Alltså döda mig vad trött jag var imorse.. Var sååå nära att ligga kvar och sova hela dagen, men tillslut tog jag mig upp som tur var :)
Ikväll har jag varit på gårn samt tränat. Nu ligger jag i sängen helt utslagen och ska snart sova!
Imorgon efter skolan ska jag på födelsedagsfika till Caroline med Sandra bl.a. :)
Puss godnatt!


Söndag kväll

Blev ingen träning ikväll för ingen verkade vara lika sugen som mig på att träna.. Bäst att inte lägga mer energi på detta för då kommer jag skriva nått dumt eftersom jag är så oootroligt less på det här!!!
Åkte då iallafall till min Farbror och grattade han och åt lite gott fika :) Mycket kalas nu på våren i släkten Joelsson/Olsson.
Nu har jag precis målat naglarna och ska snart lägga mig i sängen och dö för att skolan börjar imorgon :(
Puss godnatt ♥
 

Sara & Caroline

Tänkte göra ett inlägg till två utav mina bästa vänner!
Igår fyllde Sara 16 år och idag fyller Caroline 15 år :D Hoppas ni hade och har en super bra dag, jag älskar er så mycket ♥
Puss ♥

Min påsk

Eftersom jag inte har lagt upp några bilder från min påsk så har jag istället gjort ett collage med lite blandade bilder från min påsk :)
Avslutar det hela med plankstek till middag sen blir det träning för mig medans dom andra åkter och firar min Farbror!
Puss ♥

Lite bilder från dagen


Ikväll är jag gamer

♣ peace out ♣

Jag vet inte vad jag ska göra..

Har tagit mig mod till att precis kollat på allra sista avsnittet av hela One tree hill.. Ja jag vet inte vad jag ska ta mig till ärligt talat! Känns som hela min värld har rasat.. Kan inte ens sätta ord på hur det känns. Det första jag gjorde efter det var slut var att googla runt på allt möjligt som handlade om Oth :( 
9 säsonger och jag kan inte fatta att det är slut, som jag har dragit ut på detta och nu kommer det inte tillbax.. 
Ja, detta låter verkligen som om någon har dött, men ingen kommer någonsin förstå vad denna serie är för mig. 
Jag är så ledsen, tom, och död känns det som.. INGEN KOMMER NÅGONSIN FÖRSTÅ!
Tack för mig.
 

Kläppe häng

Igår åkte vi som sagt och firade Edvin, skön släkt och goda tårtor :) Åkte ner på gårn en sväng innan jag tog bussen hem till Sara. Spenderade natten här och vi har pratat om allt mellan himmel och jord, muspruttat (endast jag :D) ,varit orolig för att spy av magsjuka och en massa annat trevligt :) 
Nu sitter vi och väntar på mina föräldrar som ska ta oss in till stan. Sara lämnar vi av nere på stan medans min familj åker på fotbollsmatchen. Tråkigt bara att vädret inte vill vara med oss idag... :(
'
Puss ♥

Fyra nya

Skulle egentligen stått ett ljus lila där också, men självklart har jag lyckats tappat bort det... Skulle ju vara så fint till sommaren :(
Puss ♥

En promenad i vårsolen!


Sol

Godmorgon!
Idag har jag och Frida suttit ute och solat en stund, sen har vi även fixat biljetter till imorgon då vi ska på ÖFK:s första match i super ettan mot Assyriska FF :D
Ska även slå inte lite presenter till Edvin eftersom han har kalas ikväll :) Får se vad som händer senare, har lite planer eventuellt!
Puss ♥

Grattis storkillen min ♥

Idag är det ingen vanlig dag, för det är faktiskt så att världens bästa Edvin fyller hela SJU år idag :D
Helt sjukt vad tiden går fort.. Älskar denna unge så oerhört mycket iallafall ♥
Puss ♥

Torsdag

Hello!
Idag har jag och Caroline vart barnvakt exakt hela dagen åt Edvin och vilmer :) vi har haft det så mysigt!
Och ikväll har jag varit på gårn och efter det gick vi några st hem till Caroline en stund och umgicks. Åkte med pappa hem vid elva och nu ligger jag i sängen framför datorn :)
Hörs imorgon!
Puss godnatt


LOV

Mina senaste dagar har jag tillbringat i Lit och i stan :) umgåtts med en massa fina vänner, åkt bil, varit i stan och shoppat en hel del nytt, premiärätit på Subway, ätit våffellunch hos farmor med Frida, Eric och Maja, samt sovit ensam i ett stort hus på Södra söre. Och ja, livrädd kan man lugnt säga att jag var!
Orkar inte gå in på så mycket detaljer exakt vad jag har gjort, men att lov är det bästa som finns är en sak som är klart iallafall :D
Imorgon ska jag vara barnvakt med Caroline åt Edvin och Vilmer, sen har jag inte så mycket planer för kvällen :)
Nu måste jag sova så jag orkar med en hel dag med mina små favoritungar!
Puss godnatt ♥

En kväll i husås

Junne och Martin kom på besök med mopparna till mig, Sandra och Caroline :) nu har dom precis åkt och vi äter chockad ;)
Återigen förlåt för en dålig uppdatering.. Men just nu är det så fina dagar så jag vill försöka vara ute så mycket som möjligt plus att jag fortfarande har kvart oth och pll :D haha..
Puss!


Söndag

Lite bilder från dagen
Idag har jag spenderat större delen av dagen framför oth, och herregud vad jag har grinat... En gång sprang jag till och med ner till Frida och stört grinade samtidigt som jag sa "Jag klarar inte att kolla meeer" :(((
Två avsnitt kvar och sen känns det som att hela mitt liv kommer rasa.. Jaja, får dryga ut på det lilla som är kvar!
Vid fyra anlände vi till min faster för lite middag med släkten på Pappas sida :) God mat och trevligt umgänge. Sen for jag och Frida in till stan en snabbis och hämtade hennes kompis sen körde jag hem och direkt till Sandra där jag har spenderat min kväll :)
Förlåt för dålig uppdatering idag förresten. Men så fort One tree hill är slut ska jag bättra mig, just nu är jag helt insatt i det och inget kan få mig på andra tankar..
Puss godnatt ♥