Lördag 31 Augusti

Hello!
Igår somnade jag riktigt skönt i Mamma och Pappas säng bredvid mamma med alla kläder på och datorn bredvid mig, så trött att jag inte ens hann stänga av den innan jag somnade.. Men imorse kl tio vaknade jag pigg och utvilad som aldrig förr kändes det som :)
Idag har jag iallafall varit in till stan med Pappa och kollat på basket, sen åt vi ute med Frida efter matchen också!
Ikväll tänkte jag åka till Lit och umgås med Caroline, men vädret tillät det inte riktigt :( så istället sitter jag här hemma framför bästa Gossip girl :D
Puss ♥

Shit..

Ursäkta mig..
Men jag har iallafall börjat skolan som många andra, super nöjd med klassen osv :) Dock saknar jag mina vänner som jag inte kan träffa lika ofta längre :( sen är det också jobbigt att plugga.. Men jag överlever!
Blir också snart 50% stadsbo om inte mer, men jag kommer trivas med det :D
Hoppas ni iallafall har fått en fin skolstart :) jag lovar att skärpa mig nu!!
Puss ♥
 

Det går bra nu

Sitter här och kollar ut lite vad som ska beställas när min lön börjar rulla in på kontot. Min första lön i hela mitt liv, känns riktigt bra ;)
Puss ♥
 

En av alla

Från topp till tå hur jag såg ut i Fredags :) Var på gårn i stort sett hela kvällen innan jag åkte hem i regnet! Skitväder..
Denna helg har jag iallafall spenderat med mina vänner, inatt sov jag i Kläppe med fyra andra brudar. Vi kollade på film och bara myste på :)
Ikväll ska jag äntligen få grillat till middag, sen ska jag kolla Pretty little liars och Gossip girl!
Puss ♥
 
 

14 Augusti

Idag har jag jobbat hela dagen och ikväll har jag varit ute och sprungit samt kollat på Pretty little liars :)
Fick även besök på jobbet idag med utav Sara och Julia. Och igår var Sandra och hälsade på oss, mina vänner är dom bästa ♥♥♥
Nu tänkte jag gå och duscha sen väntar nog sängen! Imorgon är det Torsdag och jag är så lycklig för att jag snart slutar jobba :D
Puss ♥
 

Känn ingen sorg

I Fredags åkte jag, Sara och Frida in till stan för att gå på bio och se Känn ingen sorg. Herre jissus vad bra den filmen var. Rekomenderar den starkt!! Rolig och sorglig på samma gång, såna filmer faller mig verkligen för smaken :) och för er som gillar Håkan Hellström lika mycket som jag borde inte har missat denna film!!
Puss ♥
 

Måndag

Endast fyra dagar kvar och det känns så himla skönt! Kommer njuta när pengarna rullar in på kontot :D
Önskar att man kunde få lite sol när man ändå är ute hela dagarna, men istället ska det vara detta tråkiga gråa regnväder :(
Ikväll blir det iallafall mysfika med familjen eftersom Pappa fyller år imorgon, men kommer tyvärr inte vara hemma då!
Puss ♥
 
 

Söndag kväll

Här sitter jag hemma framför min dator. Gruvar mig för att jag har en veckas jobb framför mig, sen börjar skolan. Känns så skönt att jag har klarat av att jobba i 13 dagar i rad och har nu äntligen fått varit ledig i två dagar. Livet leker och jag börjar snart fucking gymnasium!!!!
Puss ♥

Miss my real life..

Kom på för ett tag sen hur tråkigt liv man egentligen har när man jobbar.. Ni anar inte hur mycket jag saknar att få sätta på mig fina kläder och göra mig fin, istället går jag runt helt osminkad, uppsatt hår, tråkiga och fula jobbkläder :( Men antar väl att jag inte kommer klaga så mycket när lönen kommer in på kontot ;)
Har redan suttit och kollat ut en massa nytt och fräscht jag ska unna mig själv att köpa, för mina egna tjänade pengar och min allra första lön :D
Puss ♥
 

Första dagen

Min första dag på kyrkan var faktiskt över förväntan :) gick så himla mycket bättre än vad jag trodde. Skönt det iallafall!
Efter jobbet svängde jag ner till Erik och umgicks lite med han och Sara. Vi lagade god middag och pratade i massor :) myspys! Nu har jag iallafall kommit hem och sitter och kollar på Lotta på Liseberg. Älskar musik :D
Blir självfallet en tidig kväll eftersom jobb väntar imorgon igen.
Puss ♥

Sista dagen

Halloj!
Idag klev jag upp för att åka in och jobba min sista dag på Jamtli för i sommar :) har nog haft världens bästa jobb, förutom en människa... Annars har jag fått nya fina vänner och haft två otroligt roliga och händelserika veckor! Nu är det bara att ladda om för att börja på mitt andra och sista jobb för i sommar, på Lits kyrkogård i två veckor. Just för stunden gruvar jag mig en aning, men får hoppas det också ska gå så bra som möjligt :)
Nu tänkte jag kolla igen lite PLL-avsnitt jag missat, sen ska jag sova!
Puss ♥