Grattis på namnsdagen alla som heter Elin!

Älskar min mormor som ringde och sa grattis på namnsdagen! Visste inte ens att jag hade namnsdag idag ;) Puss


Trööött..

Sitter på sjukhuset och väntar på min doktor.. Äckligt trött :((( hatar att kliva upp tidigt!


Skön kväll!

Hej på er! Tänkte egentligen lägga upp alla bilder från yran igår men det funkade tyvärr inte så ni får dom nån annan gång :) Har precis kommit hem från en skön dag och kväll i lit. Åkte dit idag för att umgås med min saknade Caroline som jag inte räddar på en månaaad!!! Var så skönt att träffa henne igen, sen träffade vi Hampus och Andreas så vi va med dom och sist kom Sandra :) har åkt moppe, umgåtts, kissat i en buske, och massa andra galenskaper... ;) Snart ska jag sova för jag ska upp jätte tidigt imorgon till doktorn. Vi hörs senare! Puss


Trött..

Trots den sena men aaas roliga kvällen igår beger jag mig in till stan idag för att jobba på Max med mitt fotbollslag. Sen blir det yran återigen ikväll :d hade så hiiimla roligt igår!! Nu måste jag skynda mig, puss


Har äntligen fått min älskade iPhone!!

Sitter på bussen påväg till stan nu :) ska byta min biljett mot band och fixa lite andra grejer! Är jääkligt pepp på yran ikväll, synd bara att vädret verkligen suuuuger :(( Hoppas ni alla andra där ute får en underbar kväll för det ska iallafall jag ha! Puss


Lögn..?

Är allting en lögn som du säger till mig ?
Jag blir så osäker på om jag verkligen kan lite på dig inom vissa saker numera.. Jag säger att jag inte vill förstöra!
FAN..
Godnatt 

Dålig på att blogga, jag vet..

Shit, jag suger verkligen på detta!
Men jag måste faktiskt få skylla på att det är sommar och då har jag andra saker för mig än att sitta inne vid datan hela dagarna ;) hehe.
Men igår var jag in till stan med Viktoria, Sandra och Frida vi gick mest runt och kollade lite sen var vi självklart ner till badhusparken en sväng och kollade lite där. Är så jääkla pepp på yran nu så jag vet inte vad!!!!
Känns skönt att Östersunds gator kommer fyllas med lite nytt och härligt folk nu i några dagar framöver, njuuuter :)
Igårkväll var jag med Sandra och Viktoria hela kvällen till långt in på natten, sen åkte jag hem eftersom att Frida äääntligen kom hem tidigt imorse. Fick vääärldens finaste bikini av henne som jag ska visa er senare :)
Och idag har jag bara umgåtts med min underbara syster, vi har självklart kört moppe, hälsat på våra kusiner och vart i stan och köpt yranbiljett!
Nu ska jag snacka med lite boys, hörs imorgon ☺
Puss godnatt ♥

Total eclipse of the heart!

Är inte på så bra humör just ikväll så känner inte för att blogga..
Håller på att ladda ner en film nu som jag hoppas är sevärd för mitt humör just nu!
Har umgåtts lite med min underbara Sandra ikväll, men hon var tvungen att åka hem för att hon fick feber osv :(
Hörs imorgon..

Puss ♥


Jag döööör!

Fyfan vilken jävla stjärna!!!!!!
HAHAHAHAHAH

Jag gillar mina vänner väldigt mycket!

Hejsan! 
Igår hade jag en väldigt rolig kväll med underbart folk :) Först firade vi Johan och Niklas med lite tårta och finfina presenter sedan träffade vi lite mer folk, gick och cyklade runt lite, spelade fotboll och bara hängde på Lit.. Hehe! Sov hos Julia inatt, och vi klev faktiskt upp kl tio imorse, trodde jag skulle dö när jag såg hur mycket klockan va :( fixade go frukost och satt oss framför teven och kollade klart på säsong 1 av Pretty Little Liars.
Shit jag är beroende, någon som vet vart jag kan få tag i säsong 2 med svensk text?!?! Hör av er till mig då så snabbt som möjligt är ni gulliga :)
Hörs senare ikväll eller imorgon!
Babeee, i love you
Puss ♥

02.03

Sen uppdatering jag vet.. Men har varit upptagen i stort sett hela kvällen därför!
Först var jag med Maja, vi kollade på Pretty little liars och bakade kladdkaka :) sen ringde Sandra och ville ses eftersom det var typ två veckor sen för hon har jobbat, vart på semsester osv :( så då fräschade jag till mig lite och mötte henne, sen kom Rasmus och Niklas och gjorde oss sällskap resten av kvällen tills kl ett ungefär. Tack för en väldigt trevlig, rolig, mysig och iiiiiskall kväll :)
Nu ska jag sova, imorgon ska jag nog träffa Sandra igen eftersom vi har så mycket att ta igen :D
Och förlåt för att ni får så tråkiga bilder, alltså bara cambilder och sånt.. Ska bli bättring på det också!
Undantag för ikväll då.. :)
Puss godnatt ♥
 

Mys!

Har sovit hos Momma & Moffa inatt med Maja. Fick sova i Mommas underbart sköna säng, och då har man verkligen sovit som en prinsessa!
Idag har jag kört racer gräsklippare ;) Nu ska jag fortsätta lyssna på gamla EMO låtar... Fast nu kom Moffa och sa att det var fikaa :D
Puss ♥

Godmorgon!

Nu ska jag kliva upp och äta frukost, sen ska jag nog umgås lite med min härliga släkt! :)
Hörs senare.

Hänger hos min fina vän Sara!

Hej på er!
Idag har jag tillbringat min dag med min bästa vän vid namn Sara :) Har vart väldigt skönt och roligt, vi har pratat, vart duktiga och lagat lite middag, suttit vid datorn osv. Kom hit vid halv tre eftersom jag var så seg och trött imorse, hehe!
Snart ska vi äta sen beger vi oss mot Lit med bussen och tillbringar en kväll där :)
Min fina!
Puss ♥

Godnatt!

Eftersom klockan har passerat tolv så är det Måndag nu.
Ny vecka nya möjligheter! Tänk på att vi alla ungdomar har sommarlov även om vi är duktiga som jobbar, (alla förutom jag som är såå lat..) men glöm för guds skull inte bort att njut lite extra ibland också, trots att vädret är piss :(
Puss godnatt! ♥

Förlåt för dålig uppdatering!

Känner mig så trött och sliten från gårdagen, men jag uppdaterar senare ikväll :) Snart blir det stan i nån timme! Ha en fortsatt trevlig dag. Puss


Godmorgon allihopa!

Tänkte bara säga hej medans jag sitter och äter frukost :)


Här ska tränas!


00.56

Hellooo alla mina lovers ;) !
Hoppas ni mår lika bra som jag gör för tillfället förutom att jag är dö trött.. 
Idag har jag haft en bra och mysig dag, självklart kört moppe oxå :D hehe. 
Hade tänkt att sova snart men snäll som jag är gör jag ett litet blogginlägg till er innan :) Har ju lovat att bli bättre på  den här bloggningsfronten och jag tycker faktiskt att det tar sig, med lite tjat från vissa personer också förståss ;)
Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon!
Puss godnatt  ♥

Wohoo!

Appen funkar igen bara så ni alla där ute vet det som kanske missat det :) Bara installera om den så är allt som vanligt igen :d Puss!


BLOGRESPONSE & BLOGLOVIN

Glöm inte bort att Blogresponse är tillgänglig för er att fråga exakt vad ni vill, när som helst, om vad som helst och ni kan även vara anonym om ni känner för det!
Detta finns till vänster i menyn nästan längst ner :)
Fråga på ska ska jag försöka ge er så vettiga svar jag kan.
Sen kan ni även följa mig genom Bloglovin, ett enklare sätt att följa och läsa min blogg helt enkelt!
Puss ♥
 

10 Julia 2012

Hej på er!
Idag har det varit en bra dag :) Har varit i Sundsvall hela dagen och vart på Birsta och Ikea. Shoppade självklart lite nytt till mig själv som ni ska få se senare!
Sitter här och längtar till en sak nu som inte kan få mina tankar på nått annat :D Men skönt att jag faktiskt känner mig glad för en dag! :)
Imorgon har jag inga planer än så länge, men det kommer så småningom skulle jag tro.
Ha dé gött så höres vi!

Måste självklart avsluta med en oseriös bild.. ;)
Puss ♥
 
 

Hallquist home!

Spenderar dagen med en vän vid namn Evelina :)
Vi ska äta Madonna till middag sen ska vi ravea som aldrig förr ;) Komsiii KomsiiI!
Körde racermoppen hit också :D Woho..
Puss ♥


F5!

Ny header, resten ändras så småningom :)
Puss ♥

En tråkig Söndag!

Gud vilken seg dag detta har varit..
Hoppas jag är på väg mot Sundsvall snart för att spendera lite tid där med en bra person och komma bort från denna skit.
Måste bara säga att Storsjöcupsveckan har vart underbar, orkar inte berätta så mycket men är nöjd och jag föredrar norska killar framför svenska!!!
Imorgon är det Måndag vilket betyder ny vecka med nya möjligheter.
Känner för att göra ett riktigt jävla långt emo inlägg bara för att få skriva av mig allt jag tänker på hela dagarna och förklara det som får mig att må skit just nu, jag är så fejkad...
Hejdå ♥

 

 


Såhär såg jag ut på skolavslutningen!

Bättre sent än aldrig :)
Puss ♥