Älskade sommar!!

Det är alldeles för härligt väder för att jag ska ha tid med någon bloggning för tillfället. Njuter för fullt av det underbara vädret vi har :D
Återkommer när jag känner för det!
Puss


Fina Juliaresan

Tårarna rinner än..
Är så oerhört tacksam över min fina familj och mina fina vänner ♥

Söndag kväll

Hello på er!
Ligger i sängen och borde egentligen sovit för längesen.. Men det går inte med detta illamående och magonta :(
Eftersom jag inte uppdaterat så bra i veckan vilket beror på att jag har haft fullt upp summerar jag det som en bra, fin och mysig vecka/helg!
Vill även berätta hur underbar och bäst min älskade mamma är. Grattis på morsdagen fina du <3 (hade tyvärr ingen bild på henne på telefonen, så visar lite andra bilder från veckan)
Puss godnatt :)


En fin och mysig Picnik och fotbollskväll

Hade först ett litet moppeäventyr till Handog med Caroline sen hade vi picnik med Sara och även Julia en stund innan killarna kom och då spelade vi fotboll hela kvällen! Älskar Lit och sommaren sånna underbara kvällar :)
Puss ♥

Tisdag

Imorse tog jag  mig faktiskt iväg på skolan, vilket jag inte gjorde igår.. Har varit en helt vanlig rätt chill dag :)
Tänkte åka in till stan och sola nu efter skolan, men tyvärr går bussarna helt cp till Lit och jag orkar inte vänta i stan i hundra år. Så istället tar jag bara bussen till Lit och istället träffar min saknade Caroline :)
Idag har jag även på mig min nya piké tröja jag köpte på Hollister i helgen, vilket ni ser nedan!

Hollister 334:-
Puss ♥

Show 4-all

Ännu ett inlägg med en bildbomb. Denna gång är den en massa fina dansbilder från Show 4-alls uppvisning dom hade förra helgen som jag var och tittade på :) Så himla många duktiga dansare!!
Puss ♥

Klassresa till Stockholm

Här kommer en bildbomb från våran klassresa till Stockholm vi var på förra helgen :)
Grönan, Naturhistoriska, shopping/stan osv samt ett gudomligt fint väder förgyllde våra dagar nere i den fina huvudstaden!

Och jag som är mest karusellrädd i hela världen ungefär åkte fucking INSANE (!!!!!) och Uppskjutet, alltså snacka om att jag dog liiiiite

Dessa apmänniskor är fan coola men riktigt fula och äckliga ;)

Och såhär ser elefantskelttet ut!

Ett missbildat djur med två huvuden.. Haha

Min första flygtur i hela mitt liv.... Var väl sådär :(
Ja, som ni ser har vi haft en rolig och minnesvärd resa :)
Puss ♥
 

VM-guld!!!!


Jag är snart tillbaka

... Ska bara försöka finna lite ork, tid och lust att lägga in alla bilder jag har att visa er på datorn. Behöver även lite struktur i mitt liv, för tillfället känns det som jag har hamnat i en liten svacka.. Men trots det försöker jag hålla humöret uppe och vara glad :)
(Haha vilken livsnjutare på bilden.. Tyckte bara den var lite cool)
Puss ♥

Imorgon bär det av..

Mot våran fina huvudstad med ett gäng härliga människor :) har precis packat klart och lagt mig i sängen och inom några sekunder kommer mina ögon slockna.. Så puss godnatt!


Sverige!!

Ikväll hejjar jag på Sverige och hoppas på en vinst :D


Not you, just me

Finaaa vår ♥♥

Måndag

Hello!
En skoldag av tre är nu överstökad. En helt vanlig Måndag med ett väldigt fint väder, hoppas det fortsätter såhär ända tills sommaren är här :D 
Eftersom basketen är slut kommer jag absolut inte ha mycket alls att göra nu på veckorna, får se hur det går eftersom jag alltid vill vara sysselsatt med något.. Men ikväll ska jag iallafall plugga lite matte eftersom vi har nationella prov imorgon :)
Puss ♥

Vårdunken 2013

(Om ni kollar noga ser ni att ringfingret är blått på dom två översta bilderna.. Fan vad jag hatar att stuka fingrar alltså..)
Har spelat basket hela gårdagen och även idag :) Det hela slutade med en ond kropp, ett stukat finger och en tredjeplats. Tråkigt bara basketen är slut för denna säsong nu.. Men ett bra avslut på det hela blev det iallafall :)
Ikväll har jag legat och pratat med min syster, och bara tagit det lugnt. Tänkte sätta mig ner och plugga lite nu sen blir det en tidig kväll!
Puss ♥
 

Norrhus

Ikväll var jag som sagt på norrhus, och som vanligt var det bra och roligt till en början innan allt blev kaos och det slutade med att det hela stängdes ner tyvärr..
Nu ligger jag i min säng och ska snart sova, imorgon har jag basket hela dagen och lika så Söndag :) så vi får höras nån gång under helgen när jag har tid!
Puss godnatt


♥♥

Jag ville bara berätta för dig & för alla andra hur mycket du betyder för mig. Så detta inlägg tillägnar jag dig Elin Joelsson, thihi.
 
 
 
Hur länge har vi känt varandra? Ungefär 2 år kanske. Ett tag, men inte så väldigt länge. Jag har ingen aning om hur vi började vara med varandra, inte en blekaste. Huvva jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. 
 
Du är i alla fall en av de få personer jag faktiskt kan lita på till 100%. Jag jätte många underbara människor som alltid stöttar mig & som jag alltid kan prata med & som finns där för mig. Men du är den enda person som jag verkligen kan prata med allt om, jag är så tacksam över att du finns!
Du märker när jag inte mår bra, du lyssnar när jag pratar med dig (för det mesta i alla fall, haha!) & du ger mig råd & säger saker som får mig att tänka till riktigt. Du dömer mig inte utan accepterar den jag är & vad jag vill/tycker. 
 
 
 
Du är en underbar människa Elin Joelsson!
En snäll omtänksam människa som finns där i vått & torrt. 
 
Jag vet inte vad det är. Men vi är så otroligt lika på något sätt. Vi tycker för det mesta samma saker & förstår varandra väldigt bra. 
 
Visst ryker vi ihop lite då & då, men det får man väl ta? Annars hade nog detta inte gått. 
Jag hoppas att jag får behålla dig livet ut min kära vän, annars vet jag inte vad jag gör! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för att du finns Elin.
 
Vad du än gör, försvinn inte!
 
Du är min bästa vän glöm inte det.
 
Jag älskar dig för det du gör & för vem du är.
 
Tack för allt du har gjort för mig.
 
Du anar inte hur mycket det betyder att jag vet att du finns där även när allt känns skit.
 
Jag älskar dig & det hoppas jag att du redan vet.
 
Du förstår mig bättre än någon annan.
 
Så ännu en gång, tack för allt, tack för att du finns♥
 
 
 
 
 
 
 
NEEEENISEN
Denna underbart fina text hittade jag på min älskade vän Saras blogg, plus en massa bilder till. Jag kan knappt bärga mig, tårarna gick inte att hålla inne när jag läste detta! Att ha en bästa vän precis som Sara är bland det underbaraste som finns.
Ville bara säga tack för att du finns och för att just DU är vid min sida varje dag som natt!
Puss ♥
 
 
 

Dance our tears away

Äntligen Fredag!
Idag har jag hunnit med en skön sovmorgon, en härlig powerwalk samt pluggat matte. Klockan är inte ens tre och jag har redan gjort allt som var planerat med för denna dag :) Senare idag tar jag moppen till Lit eftersom det är den årliga Norrhus-turneringen på gårn ikväll, men tyvärr kan jag ju inte vara med eftersom jag har Vårdunken i helgen. Men det är inte heller helt fel! ;)
Puss ♥
 

Hello goodbye

Hej på er igen!
Tillbaka i livet igen efter en konstig men lite rolig Valborg tror jag.. Sov hos Caroline sen dagen efter umgicks vi med Sara och Sandra :)
Annars har jag inte så mycket mer att berätta, imorgon ska jag inte på skolan iallafall vilket ska bli dö skönt!!
Sen i helgen är det vårdunken hela helgen, som jag har längtat :D
Nä, nu ska jag sova :)
Puss godnatt!


Valborg