Oth

Jag har fullt upp med One tree hill tittande, och ingen anar hur rädd och ledsen jag är!!
Återkommer senare ikväll..
Puss ♥

Påskafton

Förlåt för dålig uppdatering igår, spenderade hela dagen och kvällen i lit med mina fina tjejer Sandra och Caroline. Ingen förstår nog hur bra dom två tjejerna är ♥
Vi köpte Ben & Jerry, hade middagsdejt på Madonna med Elias Junne och Rasmus sen gick vi hem till Caroline och kollade på Let's dance osv. Lite senare gick vi ut och sen åkte jag och Sandra hem :)
Idag ska jag bara vara hemma med familjen och mysa, äta god mat och få påskägg :D fast jag fick ett av min kära syster igår också! Gud vad jag tycker om henne ska ni veta.
Puss ♥

Långt eller kort hår..?

Åh jag har belutsångest om jag ska klippa av mitt hår kort igen eller om jag ska fortsätta spara ut det..?  Det är frågan kära ni!
Håret kändes så mycket fräschare när det var kort, men samtidigt är det så otroligt snyggt med långt hår.
Här får ni lite bilder på mig i både kort och långt hår :)
Även några bilder då det har växt lite sedan jag klippte mig som kortats
Och såhär är mitt hår idag, lite mitt i mellan
Puss ♥

Påsklov

Haha åh vad charmig den första bilden är ;)
Och självklart har jag som alla andra också fått påsklov :D Ska bli så oerhört skönt att vara ledig, är så less på Treälvsskolan och min kropp är för trött för att orka allt just nu.. 
Ikväll ska jag bara vara hemma och inte göra något alls, skulle vilja ha någon här med mig för som ni säkert inte har missat så hatar jag att vara ensam :( Håller iallafall på att ladda ner den allra sista säsongen av One tree hill, och ja jag kommer dö när det är över!!!
Puss ♥

Gudomligt bra

Zara's nya låt, herregud vad duktig tjejen är!
Puss ♥

Onsdag

Skola idag som vanligt, sista delen i nationella NO och det var labben.  Det gick bra och var faktiskt roligt :) Kollade även på Dexter att jag har kommit in preliminärt på båda mina val, så nu är jag mer än nöjd!
Hade även en väldigt trevlig och rolig eftermiddag på gymmet med Martin, Elis och Pär :) När vi var klara tog vi bussen till Lit och var på gårn resten av kvällen, gick även på min basketträning en stund men var aldrig med!
Nu ligger jag i sängen och pratar med en gammal riktigt snäll och underbar vän. Snart ska jag sova för att orka med sista dagen imorgon inna Påsklov :D
Puss godnatt ♥

Tisdag

Hello!
Idag hängde jag på gårn en stund efter skolan innan jag tog bussen hem. Ikväll har jag städat och sen inte gjort så mycket mer :)
Ja, så händelsefullt liv har jag på veckorna då det är skola...
Men imorgon åker jag iallafall och gymmar direkt efter skolan med grabbarna, sen spenderar jag resten av kvällen på gårn och ev basketträning!
Puss ♥

Dagens

Tyvärr orkade inte min syster anstränga sig så värst mycket för att ta fina och bra bilder plus att jag hade bråttom, så detta får ni nöjja er med för denna gång :)
Puss ♥

Ny vecka

Helt ok skoldag. Känns skönt att bara behöva gå fyra dagar denna vecka också :)
Åkte in till stan efter skolan med Mamma och handlade en massa mat och lite annat. Efter det körde jag hem och ja det gick som det gick.. Haha ibland är jag så dålig och så galen så jag blir rädd för mig själv, men inget jag kan göra åt!
När vi väl kommit hem åt vi middag sen våfflor på det och sist men inte minst gav jag och Mamma oss ut på en skön promenad :) Nu ska jag redigera lite bilder som kommer upp här på bloggen snart om hur jag har sett ut idag!
Puss ♥

Exkat likadan..

Ikväll har jag hjälpt min underbara Mamma att baka, allt för henne säger jag bara ♥
Har även hunnit med att plugga lite till provet imorgon :) Nu ska jag gå ner och duscha sen avslutar jag denna helg framför pll!
Puss ♥

In my purple steelseries

Idag känner jag mig allmänt trött och har ont i nacken.. Tråkigt att jag inte får träna ikväll pga denna jäkla förkylning :(
Har ännu inte tagit tag i pluggandet, men det har jag hela kvällen på mig att göra :)
Just nu håller jag iallafall på att kolla på pll!
Puss ♥

Söndag

Solig och fin dag, därför ska jag nog ta och kliva upp nu :)
Måste hinna med att plugga till ett prov vi har imorgon också..
Hoppas ni har haft en fin fin helg!
Puss


Brooklyn 62

Hej igen!
Igår följde jag med Edvin på disco här i Lit :) Vi dansade köpte lite godis osv. När han var överallt annat med sina kompisar umgick jag med folket på gårn osv. En trevlig och rolig Fredagkväll helt enkelt!
Efter discot sov jag över hos Edvin och dom. Idag har vi varit ute i det fina vädret, sen har jag haft min sista basketmatch för säsongen som vi vann överlägset mot Kramfors :D
Har ont i hela kroppen och min förkylning sitter fortfarande i, så det blir en fortsatt lugn myskväll här hemma :)
Puss ♥

Lördag

Bloggar någon gång under kvällen och berättar hur min fredag och lördag har varit :)
För tillfället är jag lite upptagen ;)
Puss!


It's all because of you

Idag har jag haft en skön dag. Lagade middag tillsammans med Frida vilket var väldigt mysigt och det blev även väldigt gott :) efter det började jag städa mitt rumt, herregud hur det såg ut alltså!!! Har nog aldrig haft så äckligt rum tror jag.. Tur att det inte är så stort :)
Nu ska kolla ut vad man kan bära för kläder imorgon på skolan sen ska jag nog gå och lägga mig. Mycket sömn för att försöka bli frisk så snabbt som möjligt :)
Puss ♥

Torsdag

Idag är jag faktiskt hemma från skolan.
Vaknade upp imorse med halsont och snorig.. Orkar verkligen inte med att vara sjuk nu, och det känns även som jag inte har tid för det!
Har i princip fullt upp hela veckorna varje dag, men skönt att kroppen får vila ut sig lite nudå :)
Så nu tänkte jag ta och kolla lite på Pretty little liars. Sen måste jag städa mitt rum, minns inte sist det skedde för usch hur det ser ut nu och hur äckligt det är.. Haha ;)
Puss ♥

Torsdag

Idag är jag faktiskt hemma från skolan.
Vaknade upp imorse med halsont och snorig.. Orkar verkligen inte med att vara sjuk nu, och det känns även som jag inte har tid för det!
Har i princip fullt upp hela veckorna varje dag, men skönt att kroppen får vila ut sig lite nudå :)
Så nu tänkte jag ta och kolla lite på Pretty little liars. Sen måste jag städa mitt rum, minns inte sist det skedde för usch hur det ser ut nu och hur äckligt det är.. Haha ;)
Puss ♥

Duved hela dagen lång

Trött irriterad och allmänt less just nu.. Men annars har det väl varit en helt okej dag :)
Synd bara att det blåste och jag fick väldigt ont :(
Nu ligger jag iallafall hemma i min sköna säng helt död och ska sova.
Visar er lite blandade bilder från dagen iallafall :)
Puss godnatt!


Ändrade planer

Hejsan!
Nationella idag gick faktiskt bättre än väntat, och jag trodde att det skulle vara mycket svårare än vad det faktiskt var. Skönt att ha det undanstökat nu, bara labben kvar :)
Ikväll tar jag mitt pick och pack och sover hos Caroline, för imorgon beger vi oss till Duved med skolan. Ser faktiskt fram emot morgondagen.
Puss ♥

Måndag

Trött och seg Måndag. Skolan som vanlig och efter det hade jag utvecklingssamtal, gick väl som väntat ungefär :) Efter det åkte jag och hälsade på Farmor sen gick jag på Gårn innan min träning!
Tisdag imorgon och jag har faktiskt inget speciellt planerat, förutom skola där vi har nationella prov i fysik.. Döda mig :( Sen ska jag iallafall städa mitt rum rehjält vilket verkligen behövs!!!
Nu ska jag sova, hörs imorgon :)
Puss godnatt ♥

Gameday

Imorse halv nio bar det av till Sundsvall för att spela säsongens näst sista match. Det hela slutade men en underbart skön vinst till oss med ca 10 poäng tror jag :D
Nu ligger jag i sängen med värk i benen och ett trött huvud. Har nyss pluggat lite till det så kallade "Husförhöret" vi ska ha imorgon, vet inte hur det kommer sluta ärligt talat ;) haha!
Men nu måste jag sova. Hörs imorgon kväll efter min träning :)
Puss godnatt ♥

Nytt

Monki 250 :-
 
Gina tricot 299 :-

Min födelsedag

Här kommer några enstaka bilder från min födelsedag i Onsdags :)
Puss ♥
 

Skitkväll

Ikväll känner jag mig ENSAM, trött, irriterad och allmänt nere. 
Frida och dom vann iallafall matchen och efter det vart det världsgod middag :)
Tror nog att jag ska kolla på lite Pll nu sen sova för att vara riktigt utvilad till imorgon. Ska till Sundsvall och spela vår sista bortamatch för säsongen!
Puss ♥

Lördag

Hade en väldigt rolig kväll och natt igår med härligt folk :)
Dock några sömntimmar mindre än vanligt men jag klarar mig.
Sitter i sporthallen nu och väntar på att Fridas match ska börja, efter det ska vi ut och äta middag med familjen på Kina tror jag. Mysigt!
Två bilder på mig, ena från igår innan jag begav mig till Elin och den andra är från alldeles nyss..
Puss


Kalas

Har städat och fixat mig ända sen jag kom hem från skolan idag :) Och nu har dom flesta ur min släkt kommit hit för att fira mig!
Detta blir bara ett snabbt inlägg, men senare ikväll åker jag till Elins 18-års fest sedan sover jag i Lit. Hörs imorgon eller senare ikväll :)
Puss ♥
 

Hey you

Hej på er igen!
Som ni säkert märkt har mitt bloggande varit lite sisodär en tid nu. Har helt enkelt inte haft varken tid eller lust. 
Livet rullar på och jag mår rätt bra :)
Känner att det är dags att ta tag i detta nu, så från och med imorgon ska jag göra mitt bästa!
Perfekt nu när jag har fått en ny dator också :D

Ikväll har jag bakat hela kvällen med Mamma tills imorgon då vi ska ha kalas för släkten :) En massa gott blev det!
Nu ska jag lägga bort datorn och istället ta fram Ipaden och kolla på ett avsnitt av Pll, sen ska jag försöka sova.
Har lärt mig så pass mycket av datorn att jag till och med kan ta bilder och få in dom här förresten ;) nöjd!
 
Puss godnatt ♥
 

Äntligen

Min födelsedag har varit helt perfekt!
Fina vänner och familj, super god tårta och fina presenter :) Så nu ligger jag här i sängen med min nya dator som jag redan döpt till baby :D och fattar inte ett piss.. Måste helt enkelt lära mig att förstå mig på hela Windows 8.. Önskar jag var lite mer teknisk ;) Tur jag har många vänner som är bättre än mig på sånt här i alla fall :D
Nu måste jag sova, tack alla som har gjort min dag till den bästa ♥
Puss god natt ♥

Sweet sixteen


Sista natten som 15-åring


Trion är tillbaka ♥

 
 
 










Ni ska bara veta hur bra ni är, trots mitt dåliga humör fick ni mig på topp, oslagbara!
Igår var jag i Åre med så härliga vänner :) Lite bilder kommer inom kort!
Idag har jag spenderat dagen med två av mina favoriter, vi har kört en massa skoter, tolkat med madrass efter skotern, åkt till Kåtan och grillat samt ätit för mycket av det onyttiga..
Puss ♥
 
 
 

VM-GULD

Bästa Johan Olsson :D
VM-GULD!!!!!


Sportlov

Hej på er igen!
Nu har även jag fått ett efterlängtat lov :)
Igår var jag på gårn hela kvällen sen sov jag hos min Caroline!
Sitter nu hemma framför teven och myser lite :)
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt vad jag vet än så länge.
Här är lite bilder från igår!
Puss